in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Fókuszban az Apple Pencil

Apple Pencil - hasznos eszköz rajzoláshoz.

Az Apple 2015-ben mutatta be az Apple Pencilt, az első érintőceruzáját, amelyet az eredeti iPad Pro -val való használatra terveztek. Jóllehet Steve Jobs híresen ellenezte a ceruza szerű eszközöket, de az Apple Pencil hasznosnak bizonyult jegyzeteléshez, rajzoláshoz, vázlatkészítéshez.

Mire jó az Apple Pencil? Nos, az ujjak helyett használható precíziós feladatokhoz, illetve az operációs rendszerben való navigálásra is használható. Kiválóan alkalmas rajzokhoz, művészeti alkotásokhoz, jegyzetkészítéshez és hasonló feladatokhoz, mert precíz, nyomás- és dőlésérzékenységet is érzékel.

Dióhéjban az Apple ceruza úgy működik, mint egy hagyományos ceruza, de ahelyett, hogy papírra írna, az ‌iPad‌ kijelzőjére dolgozik.

x Promóció

Mi a különbség az Apple Pencil 1 és az Apple Pencil 2 között?

A legnagyobb különbség a két ceruza között az eszközök kompatibilitása. Az Apple Pencil 2 az újabb iPadekkel, míg az első generációs eszköz a régebbi iPadekkel működik.

A második generációs Apple Pencil karcsúbb, kisebb és kompaktabb, mint az első verzió. Úgy tervezték, hogy az ‌iPad Pro‌-on keresztül induktívan töltsön, így az ‌iPad‌ jobb oldalára kell ragasztani a lapos területen a töltés megkezdéséhez, a ceruza mágnesek segítségével marad az eszközön.

Apple Pencil.

Milyen eszközökkel kompatibilisek?

Az eredeti, 2015-től gyártott Apple Pencil, kerek test kialakítással és Lightning csatlakozóval a következő eszközökkel kompatibilis:

iPad mini (5. generáció)

iPad (6. generáció és újabb)

iPad Air (3. generáció)

‌iPad Pro‌ 12,9 hüvelykes (1. és 2. generáció)

iPad Pro 10,5 hüvelykes

9,7 hüvelykes iPad Pro

A második generációs változat kisebb helyigénnyel és induktív töltési lehetőségekkel a következő eszközökkel kompatibilis:

iPad mini (6. generáció)

‌iPad Air‌ (4. generáció és újabb)

‌iPad Pro‌ 12,9 hüvelykes (3. generációs és újabb)

‌iPad Pro‌ 11 hüvelykes (1. generációs és újabb)

Megéri-e az árát?

Ha szeretnénk teljes mértékben kihasználni az iPad rajzolásra, vázlatkészítésre, jegyzetkészítésre vagy más hasonló tevékenységekre nyújtott támogatását, mindenképpen.

Előnyök

Nyomásérzékenység – Attól függően, hogy mekkora nyomást gyakorolunk az iPadre írás vagy rajzolás közben, a vonal vastagabb vagy vékonyabb lehet.

Dőlés érzékenység – Az eszközt úgy tervezték, hogy úgy működjön, mint egy normál ceruza, tehát ha ferdén tartjuk az eszköz ezt érzékeli és ennek megfelelően jeleníti meg a munkánkat.

Ceruzaszerű súlyozás – Ceruzaszerű tapintású és úgy van súlyozva, hogy igazi íróeszköznek érezzük.

Alacsony késleltetés – Az Apple Pencil késleltetése rendkívül alacsony, ami azt jelenti, hogy amikor az iPaden írunk, nincs késés a ceruza mozgása és a kijelzőn megjelenő anyag között. A ceruza késleltetési ideje mindössze 9 ms a 120 Hz-es kijelzővel rendelkező iPadeken.

Precízió – Az Apple Pencil pixelpontos.

Egyszerű párosítás – Nincs szükség Bluetooth-kapcsolatra. Az eszköz automatikusan csatlakozik.

Érintőmozdulatok (csak V2) – Az eszköz második generációs verziója támogatja az érintésmozdulatokat. Dupla koppintással az Apple Pencil 2 válthat az alkalmazásokban lévő eszközök között, lehetővé téve a gyors váltást a toll eszköz és a radír között.

Induktív töltés (csak V2) – Az ‌iPad Pro‌ segítségével töltődik.

Apple ceruza.

Működik iPhone-nal?

Nem, az eszközök csak iPad készülékekkel kompatibilisek, az iPhone készülékekkel nem. Működéséhez kompatibilis kijelző kell, amivel az iPhone-ok nem rendelkeznek. Jóllehet itt-ott keringnek már pletykák, amelyek azt sugallják, hogy az Apple kifejlesztheti az eszköz speciális verzióját az iPhone-hoz, de hivatalosan ezt az értesülést még senki nem erősítette meg.

Az eszközt itt vásárolhatod meg! >> www.icentre.hu

x Promóció
x Promóció
iCentre Arena megnyító. Szuper Akciók!

Hihetetlen nyitási akciók az iCentre Arena Mall kínálatában

A három legjobb applikáció nyelvtanuláshoz.

A három legjobb applikáció nyelvtanuláshoz