in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Hajformázás őrület a TikTokról

Íme az új hajformázás őrület a TikTokról.

Lányok, elő a leves- és tésztaszűrőkkel!

Egy újabb nap, egy újabb őrült beauty hack, ami a TikTok-on robbant be. Ezúttal a tésztaszűrős hajformázás van soron, amit Liz Fox Roseberry (@foxcraftcustom) osztott meg az oldalán. Lehet valami a dologban, ugyanis a poszt óriási népszerűségnek örvend, és a hacknek azonnal hatalmas rajongótábora keletkezett, akik esküsznek a módszerre.

Mi a tésztaszűrő beauty-hack lényege?

Fontos hangsúlyozni, hogy a hajformázás módszert csak hullámos vagy göndör hajra ajánlják – azoknak, akiknek szögegyenesek a tincseik kár is vele próbálkozniuk, hisz ettől sem fognak úgy festeni, mint Julia Roberts az Erin Brockovich-ban. Akiknek azonban van némi természetes hullám a hajukban, azok azt állítják, a szűrős hajszárítással sokkal szebb esése lesz a hajnak, rendezettebbek lesznek a tincsek, és nem fog kiszöszösödni a frizura.

x Promóció
Íme az új hajformázás őrület a TikTokról.
A kellékek és…
Íme az új hajformázás őrület a TikTokról.
…a végeredmény

Hogyan lássunk hozzá?

Fontos, hogy tincseinket mindig fújjuk be hővédő spray-vel, és vigyünk rá kifejezetten göndör hajra kifejlesztett formázó krémet. Majd dobjuk a fejünket fejjel lefelé, hajunkat fogjuk fel a tészta- vagy levesszűrővel, és a szűrő tulsó oldaláról fújjuk szárazra a hajszárítóval. Sokkal jobb lesz a végeredmény, mint a diffúzoros szárítás – legalábbis a TikTok lelkes felhasználói szerint.

Íme az új hajformázás őrület a TikTokról.


x Promóció
x Promóció
Szakítás után vagy? Segítünk!

Szakítás után vagy? Fókuszálj önmagadra!

A maxiszoknya visszatért, és menőbb, mint valaha!

Maxiszoknya – a tél legmenőbb darabja