in ,

Imádom!Imádom! AranyosAranyos WOWWOW

Három dolog, amit érdemes megfontolni új laptop vásárlás előtt

Tippek laptop vásárlás előtt.

Ahhoz, hogy laptop vásárlás után ne érjenek kellemetlen meglepetések vagy csalódások, érdemes megfontolni az alábbi jótanácsokat.

Egy új laptop bizony nem kis befektetés, ezért sem mindegy, hogy honnan és milyen feltételek mellett szerzed be azt. Ha már eldöntötted, kitaláltad, hogy melyik laptop való neked, és csak a megvásárlása van hátra, tartsd szem előtt az alábbi tippeket.

Csak megbizható helyről

Csak hivatalos viszonteladó esetében mehetünk teljesen biztosra a gép eredetét és minőségét illetően. Az iCentre Apple Premium Reseller minősítésű üzleteiben például egészen biztosan megtalálhatók a legújabb Apple termékek – sőt, azokat ki is lehet próbálni, és profi személyzet is segíthet a döntésben. A hivatalos viszonteladó másik nagy előnye, hogy ott egyidőben a készülékhez szükséges gyári tartozékokat is meg tudjuk vásárolni, ha szükséges, illetve hogy minden ott árusított tartozék és kiegészítő garantáltan prémium minőségű.

x Promóció

Élj a készülékbeszámítás lehetőségével

Sok hivatalos viszonteladói hely felkínálja annak a lehetőségét, hogy régi készüléked értékét beleszámítja az újonnan vett árába. Így ha egy már meglévő kütyüdet szeretnéd lecserélni egy újabbra, nagyobb, jobb teljesítményűre, mindenképp érdemes megfontolni ezt az ajánlatot. Az iCentre üzletek termékkínálatából bármilyen Apple terméket, okos eszközt, illetve kiegészítőket is vásárolhatsz készülékbeszámítással, beleértve az akciós termékeket is egyetlen fontos kitétellel, hogy a vásárlás értékének mindig meg kell hogy haladnia a beszámított eszköz értékét! Itt ráadásul a cserét követően nem terhel a kellékszavatosság felelőssége, régi készüléked újrahasznosításával pedig nem csak a pénztárcádat, de a környezeted is kíméled!

Gondolj a jövőre!

Egészen pontosan azokra a problémákra, amelyek a jövőben felmerülhetnek. Váratlan meghibásodás, szerencsétlen baleset, lopás – ezek mind olyan gondok, amik nagyon megnehezíthetik a dolgodat, hacsak nem vagy jól felkészülve és bebiztosítva ilyen helyzetekre. Épp ezért laptop vásárlásnál érdemes olyan hivatalos viszonteladót választani, ahol lehetőség van kiterjesztett garancia vásárlására. Hab a tortán, ha ez a hely hivatalos szervízzel is rendelkezik – mint például az iCentre, ahol hivatalos Apple szervíz szolgáltatást is nyújtanak az ügyfeleknek –, hiszen így a vásárló biztos lehet benne, hogy meghibásodás esetén eredeti alkatrészekkel, naprakész, képzett szakemberek javítják meg az elromlott készüléket.

x Promóció
x Promóció
Fontos számok az egészségről.

Fontos számok, amik az egészségi állapotodról árulkodnak

Emojik és jelentésük. Emoji lexikon.

Ezek a leggyakrabban használt emojik. Mutatjuk a pontos jelentésüket is