in ,

Imádom!Imádom! AranyosAranyos WOWWOW

Három gyors, egyszerű és látványos szemsmink

Látványos szemsmink

Ha csak öt perced van, de mindenképp szeretnéd a legjobbat kihozni magadból és a sminkedből, válassz az alábbi tippek közül. Íme, három remek szemsmink.

A sminkelés igazi énidő: lehetőség arra, hogy kibontakoztassuk kreativitásunkat, alaposan megismerjük az arcunkat, a vonásainkat, és megtanuljuk kihangsúlyozni a legelőnyösebb tulajdonságainkat. Sminkelés közben sokan valóságos flow-ba kerülnek – ha reggel van lehetőségünk elég időt szánni erre a tevékenységre, garantáltan jól indul majd a napunk. Igen ám, de mi van akkor, ha csak néhány perc áll a rendelkezésünkre? Akkor érdemes bedobni az alábbiak közül valamelyiket.

A monokróm

Ma már számtalan olyan sminktermék közül választhatunk, amelyek egyszerre több funkciót látnak el. Arcpirosítóként, szemhéjpúderként, sőt, ajakszínezőként is használhatók. Ezek általában narancsos, mélybordó vagy barackrózsaszín árnyalatúak – ez utóbbi szinte mindenkinek jól áll, ezzel nem lőhetünk mellé. Akár az ujjbegyeinkkel is felvihetjük az egész szemhéjunkra, egy satírozóecsettel dolgozzuk el a körvonalait, majd vigyünk fel belőle a szemünk alá is. Dobjuk fel az arccsontunkra és ajkainkra, fessük ki a szempilláinkat fekete spirállal, és készen is vagyunk.

x Promóció

A színes szempillaspirál

Nem biztos, hogy egy komoly mítingre ez a legjobb választás, de ha baráti összejövetelre vagy buliba készülünk, nincs ennél látványosabb és gyorsabb szemsmink. Legalább három rétegben fessük ki a szempilláinkat színes spirállal, tegyünk fel némi highlightert a szemzugokba és az arccsontunkra, és indulhatunk is.

A fekete kontúr

Ezt a sminket nem ajánljuk azoknak, akiknek nagyon pici szemük van, ugyanis ez a fajta szemfestés hajlamos még apróbbnak mutatni azokat. Fekete szemceruzával rajzoljuk körbe a szemeinket, majd egy ecsettel satírozzuk el a körvonalat, alul-felül, mintha sminkben aludtunk volna, és az elmaszatolódott. Tegyünk fel egy fekete vagy barna szempillaspirált, és voilá, meg is vagyunk!

x Promóció
x Promóció
iPhone akku csere

Érik az akkumulátor csere, ha ez történik

Strapabíró szobanövény.

4+1 strapabíró szobanövény