in , ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Hasznos kütyük az egészséged monitorozásához

Ha valamilyen krónikus állapottal küzdünk, akár mi, akár valamelyik családtagunk, a jól felszerelt házipatikához sajnos nem elég néhány levél fájdalomcsillapító meg egy üveg köptető. Ha minél pontosabb infókra vágyunk a hogylétünkkel kapcsolatban, érdemes beszerezni otthonra néhány hasznos eszközt.

Jobb félni, mint megijedni – tartja a régi bölcsesség, ami különösen igaz, ha az egészségünk a tét. Ha szeretnénk magunkat és családtagjainkat a legnagyobb biztonságban tudni, gondoskodni akarunk arról, hogy mindig gyors és pontos infót kapjunk aktuális egészségügyi állapotunkról, netán valamilyen okból kifolyólag mi magunk, vagy valamelyik családtagunk egészségügyileg veszélyeztetettnek számít, érdemes beszerezni otthonra az alábbi egészségmonitorozó eszközöket.

Pontos és gyors hőmérő

Sajnos nagyon sok digitális hőmérő nem mér pontosan, ezért különösen fontos a legjobb minőséget beszerezni. Az iHealth Thermometer egy infravörös szenzorral működő hőmérő, amely 1 másodperces méréssel képes kimutatni a testhőmérsékletet. Kifejezeten pontos: az érzékeny infravörös szenzor a homlokra tartva több, mint 100 adatpontot gyűjt be másodpercenként, emellett rendelkezik egy közelségérzékelővel is, amely kiszűri az érvénytelen méréseket.

x Promóció

Ha figyelnünk kell a szívünkre – otthoni szívdiagnosztikai eszköz

A WIWE egy magyar fejlesztésű, névjegykártya méretű diagnosztikai eszköz, amely az EKG görbe tulajdonságait kiértékelő – a világon egyedülálló – intelligens algoritmus segítségével megmutatja a hirtelen keringésösszeomláshoz vezető kamrafibrilláció kockázatát, illetve segít diagnosztizálni a sokszor tünetmentes, de stroke kialakulásának veszélyét magában hordozó változásokat.

Okos vércukormérő

Az iHealth GLUCO + vezeték nélküli intelligens glükométer egy innovatív rendszer a glükóz mérésére és a cukorbetegség  figyelésére. Bluetooth-szal csatlakoztatható az okos eszközökhöz, hogy segítse a vércukorszint kiértékelését, ellenőrzését és kezelését. Az új iHealth GLUCO + és a hozzá tartozó, ingyenes Gluco Smart alkalmazás segítségével könnyedén naplózhatók a mérések. Használható okostelefonnal, tablettel vagy számítógéppel.

Véroxigén-szint mérő

A felső légúti megbetegedések, az influenza, és főleg a koronavírus időszakában érdemes kéznél tartani egy ilyen okos kis eszközt, hogy azonnal lépni tudjunk, ha baj van. Az iHealth vezeték nélküli pulzus- és oxigénszintmérő az iPhone vagy iPad készülékünk segítségével monitorozhatjuk.

Okosóra

Ez a leggyorsabb megoldás, hogy kiszűrjük, ha valami baj van. Az Apple Watch Series 7 érzékelőjével és egy hozzá tartozó appal bármikor megmérhetjük a véroxigén-szintünket, emellett EKG-t is készíthetünk. Az okosóra ráadásul képes figyelmeztetni bennünket, ha kiugróan magas vagy alacsony a pulzusunk, vagy szabálytalan a szívritmusunk.

x Promóció
x Promóció

Bőrhibák? Így tüntesd el őket profi módon!

lábbeli

A legmenőbb és legkényelmesebb őszi lábbelitrendek