in ,

Imádom!Imádom! AranyosAranyos WOWWOW

Hasznos kütyük gyerekeknek

Hasznos kütyük gyerekeknek.

Az alábbi kütyük nem csak szórakoztatnak, de fejlesztenek, okosítanak is.

Nem minden ördögtől való, ami digitális – és ez a gyerekjátékokra is igaz. Sőt, vannak olyan kütyük, játékok, amelyek nem csupán hosszú távon kötik le a gyerkőcöket, e több területen is fejlesztik a képességeiket. Más kütyük viszont egyszerűen csak az ők – és így közvetve a mi – kényelmünket szolgálják, és bizony itt sem kell e legrosszabbra gondolni. Íme néhány tech-cucc, amiket bátran ajánlunk a gyerekeknek. Ajándékba, szülninapra.

ROBOBLOQ Qobo interaktív programozható csiga

Úgy érzed, hogy a gyermekeid elvesztették érdeklődésüket a klasszikus játékok iránt, és inkább a mobiltelefonjuk után nyúlnak? Változtassunk ezen a Robobloq Qobo programozható csiga segítségével. Ez az interaktív játék bevonja a gyerekeket az akcióba, és rengeteg új készséget tanít nekik. A Robobloq Qobo egyike az úgynevezett STEAM játékoknak, amelyek segítenek a gyerekeknek szórakoztató módon tanulni. Mind a lányok, mind a fiúk úgy érzik, hogy csupán játszanak, nem is érzékelik, hogy új ismereteket szereznek. Az interaktív csiga segít fejleszteni a logikus gondolkodást, megtanítja a programozás alapjait és egy idegen nyelvet. Úgyen, hogy a hasznos kütyük közé tartozik és milyen aranyos is?!

x Promóció
Ajándék ötletek gyerekeknek.

SHIFU Plugo – Tunes Piano

A Plugo Tunes Piano játékosan, a kiterjesztett valóság erejével vezet be a zongora és zenetanulás izgalmas világába, és szórakoztató feladatokkal segít leküzdeni a zenetanulással és gyakorlással kapcsolatos félelmeket. Játékkal ötvözve, interaktívan és szórakoztatóan oktatja zenélésre a gyerekeket, hosszú távon is megunhatatlan.

Hasznos kütyük gyerekeknek.

MEE AUDIO KIDJAMZ KJ35 – fejhallgató gyerekeknek

Ez a befektetés hatványozottan megtérül majd, hiszen a jövőben végre nem a mi fülünk mellett üvölt majd teljes hangerővel a Bogyó és Babóca, vagy bármilyen éppen aktuális idegtépő gyereksláger. Ez a gyermek fejhallgató 4-12 éveseknek is jó, a hallást védő, hangnyomást csökkentő funkcióval rendelkezik. Egyértelműen a hasznos kütyük közé sorolható.

Hasznos kütyük gyerekeknek.

x Promóció
x Promóció
Orvosi segédeszközök otthonra.

Orvosi segédeszközök otthonra is

5 szuper sorozat.

Mozizz otthon! 5 szuper sorozat