in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Hatékony takarítás – így csináld!

Hatékony takarítás - így lesz az!

Nem kötelező makulátlanra vikszolni a lakást, az alábbi tippekkel gyorsan érhetünk el látványos eredményeket.

Minden otthon – nagy, kicsi, lakás vagy kertes ház – koszos lesz. És bár nem csak egyféleképpen takaríthatjuk meg lakóterünket, vannak okosabb és egyszerűbb módjai a munka elvégzésének. Így lesz igazán hatékony a takarítás!

Koncentráljunk a vízszintes felületekre

Ha a pultok, asztalok, polcok rendezettek, az egész lakásnak tisztább hangulata lesz. Pakoljunk el minden felesleges dolgot a vízszintes felületekről, a polcokon tegyünk rendet, és töröljük pormentesre.

x Promóció

Engedjük hatni a tisztítószereket

A konyhai és fürdőszobai takarítószerek gyakorlatilag elvégzik helyettünk a munkát – feltéve, ha hagyjuk nekik. A hatékony takarítás érdekében vigyük fel a koszos felületekre, és hagyjunk elég időt a számukra, hogy kifejtség a hatásukat, ez akár egy-két óra is lehet esetenként (például makacs zsíros szennyeződéseknél a sütőben). Utána már nem kell súrolnunk, dörgölnünk, csak lazán lemosnunk tiszta vizes ronggyal.

Osszuk fel részfeladatokra a takarítást

Ha teljes munkaidőben dolgozunk, és nem tudunk hosszabb szabadságra menni az ünnepet megelőzően, már december elején osszuk fel apró részfeladatokra a takarítást. Minden este vagy reggel csináljunk meg egy apróságot. Például egyik reggel másszunk fel a létrára, és szedjük le a függönyöket, majd egyesével mossuk ki őket, és szerre tegyük vissza őket a helyükre.

Használjuk a technikát

Ruházzunk be egy robotporszívóba, ami akkor is működni tud, miközben mi a munkahelyünkön vagyunk. Az Anker RoboVac 35c robotporszívó három pontos tisztítórendszerrel, 1500Pa szívóteljesítménnyel, három tisztítókefével, érintőpanellel, Amazon Alexa és Google Assistant kompatibilitással töltésenként akár 100 percig is bírja a szorgalmas munkát.

Hatékony takarítás

x Promóció
x Promóció
Őszi hajápolás.

Őszi hajápolás – így gondozd a hajad nedves időben

A 2022-es karácsony trendi színei.

A 2022-es karácsony trendi színei