in ,

WOWWOW Imádom!Imádom! AranyosAranyos

Így lehet igazán tartós a parfüm illata

Trükkök, hogy a parfüm illata tovább tartson.

Az alábbi trükkökkel akár hat órán át is megmaradhat az alapillat.

Az illatod jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy milyen benyomást keltesz másokban. Tehát sok minden áll és bukik a megfelelő parfüm kiválasztásával. Sajnos, a kis üvegekbe csomagolt folyékony luxus nem mindig nyújtja azt, amit elsőre ígér. Néhány apró szépségápolási trükkel azonban kihozhatod a maximumot az eau de toilette vagy eau de parfum illatából.

Mire figyelj a parfüm választásánál?

Mielőtt megvennéd, mindenképp próbáld ki az illatot a bőrödön is, hisz itt teljesen más hatást nyújthat, mint a papírcsíkon. A legjobb, ha könyökhajlatba fújod, itt keveredhet a tested saját illatanyagaival, és elnyerheti igazi karakterét. Fontos tudni, hogy kifújáskor először a fejjegyet érzed, de az hamar elillan, és a szív- és alapjegyek maradnak meg tartósan a bőrön. Ezért legalább negyed órát érdemes várnod, hogy megszaglászhasd azt a végső illatot, amit a legtovább a testeden fogsz viselni kifújás után. Csak akkor vedd meg a kölnit, ha teljesen szerelmes vagy ebbe az illatba.

x Promóció

Hogyan tedd tartóssá?

A parfüm villámgyorsan elillan a ruháról és a száraz bőrről is – a leginkább a zsírok, olajok tudják az illatot rabul ejteni. Ezért érdemes befektetned egy jó minőségű, parfümmentes testápolóba. Fürdés után fújd magadra az illatot, majd „tartósítsd” a testápolóval.

A másik módszer, ha a hajadra viszed fel, mivel a hajszálaidon mindig van annyi olajos védőréteg, ami meg tudja fogni a parfümöt. Ne fújd direktben a hajra, hanem fújd rá a hajkefédre, és azzal vidd fel, egyenletesen eloszlatva a tincseken.

A harmadik módszer az újra- és újra felvitel módszere – van, aki ezt szereti a leginkább, mivel ezzel újra és újra élvezhetők a fejjegyek is, nem csak a szív- és az alapillatok. Ehhez a legpraktikusabb, ha beszerzel egy mini kiszerelést, vagy egy görgős parfümtollat, esetleg egy kis tégely szilárd parfümöt. Könnyen magaddal viheted, és feltűnésmentesen tudod újra felvinni a megfelelő pontokra.

x Promóció
x Promóció
Megfázás elleni teák.

Megfázás elleni teák, és azok, amiket jobb elkerülni

3 szuper szobanövény.

3 hálás szobanövény, amely hatalmasra tud nőni