in ,

Imádom!Imádom! AranyosAranyos WOWWOW

Így lehet tökéletes az otthoni dolgozósarok

Tökéletes otthoni dolgozósarok.

Ha tetszik, ha nem, úgy néz ki, a home office még egy ideig velünk marad. Az alábbi tippekkel azonban sokkal kényelmesebb és zökkenőmentesebb lehet az otthoni munkavégzés. Ilyen a tökéletes otthoni dolgozósarok.

Rendkívül megterhelő otthonról végezni a komoly figyelmet igénylő munkát, főleg akkor, ha a társunk is otthonról dolgozik, netalán a gyerek is karanténba került, és sz online oktatással telnek a délelőttjei. Ilyenkor muszáj komolyan vennünk a saját igényeinket, és olyan munkakörnyezetet kialakítani magunknak, ahol viszonylagos nyugalomban tudunk koncentrálni a fontosabb feladatokra.

Saját terület

Nem jó taktika, ha folyton ide-oda költözünk a lakásban a laptopunkkal. Így ugyanis senki nem fogja figyelembe venni a privát területünket. Válasszunk ki magunknak egy szobát, egy sarkot, egy asztalt, ahonnan elpakolunk minden olyat, ami elvonná a figyelmünket a munkáról, és tudatosítsuk a velünk élő személyekben, hogy az bizony a mi irodánk. Ha ott látnak bennünket, vegyék úgy, hogy nem vagyunk otthon.

x Promóció

Felejtsük el a házimunkát

Nem, az nem pihenő, ha két megbeszélés között beteszünk egy mosást, vagy kipakoljuk a mosogatógépet. Ha ötvözzük a munkahelyi és az otthoni feladatokat, előbb-utóbb azt fogjuk észrevenni, hogy reggel héttől este nyolcig a gép előtt ülünk, és soha nem érünk a feladataink végére. Jelöljük ki az „irodai” és az otthoni időt, és a kettőt szigorúan különítsük el egymástól.

Figyeljünk az egészségünkre!

Legyen bármennyire kényelmes is az otthoni dolgozósarok, az valószínűleg kényszermegoldás, és sem az asztal, sem a szék nem olyan, ami túl kíméletes lenne a gerincünknek, testtartásunknak.

Szerezzünk be egy laptopállványt, hogy kevésbé görnyedjünk gépelés közben. A Twelve South Curve laptoptartó például továbbfejlesztett ergonomikus kialakításával a stílus és a funkcionalitás tökéletes társulása. Használatával a képernyőd szemmagasságba kerül, így a videóhívások is élvezetesebbek lesznek.

Szintén sokat segítenek azok a kiegészítők, amelyek segítenek abban, hogy kitámaszthasd az olyan kütyüket, amiket amúgy a kezedben tartanál. A Moshi VersaCover iPad Pro 11”-hez készült tokjait például háromféleképpen is hajtogathatod. A mágneses fedél lezárva tartja az iPad-et, közben a csatlakoztatott Apple Pencil-t is védi. A beépített mágnesnek köszönhetően amikor felnyitod, felébreszti, lecsukásakor pedig alvó módba helyezi az iPad-et.

x Promóció
x Promóció
Okos otthon legjobb eszközei.

Tartsd kézben a dolgokat: az okos otthon előnyei

4 tipp, amivel feldobhatod a januárt.

4 tipp, amivel feldobhatod a januárt