in ,

WOWWOW Imádom!Imádom! AranyosAranyos

Így rúzsozz a teltebb ajkakért

Teltebb ajkak, így rúzsozz

Egy-két egyszerű trükk, és máris teltebbnek, íveltebbnek tűnhet a szépen kirúzsozott száj.

Nem csupán esztétikai beavatkozással lehetnek valakinek szép, duzzadt, ívelt ajkai. A megfelelően kiválasztott rúzsokkal és kontúrceruzával bárki ki tudja festeni úgy a száját, hogy az nagyobbnak mutasson. Íme a legfontosabb trükkök! Így rúzsozz profin!

Radírozz

Mielőtt nekilátnál, ajakradírral vagy egy lágy sörtéjű, nedves fogkefével alaposan radírod át a szádat. Így tartósabb lesz a rúzs, jobban tapad, és pontosabban tudsz majd dolgozni.

x Promóció

Vesd be a kontúrceruzát

Válassz egy semleges, a szád színéhez leginkább hasonló árnyalattal bíró kontúrceruzát, és rajzold vele körbe az ajkaidat úgy, hogy a széleknél pontosan követed az ívüket, a Cupidó-ívnél és az alsó ajkad legalsó részénél viszont kissé „kimész a vonalból”. Ettől eltűnik kissé a Cupidó-ív vonala, viszont sokkal teltebbnek hat majd a végeredmény.

Így rúzsozz a teltebb ajkakért!

Rúzsozz több rétegben

A kiválasztott rúzst úgy vidd fel, hogy teljesen befested vele a kontúrceruza vonalát. Így nem lesz bohócszerű a végeredmény, a ceruza azonban továbbra is segít megtartani a rajzolt formát, és megakadályozza, hogy a festék kiszivárogjon a szád körüli apró ráncokba. Legalább két réteg festéket vigyél fel úgy, hogy közben leitatod a felesleget gyengéden egy papír zsebkendővel. Mindenképp fényes rúzst használj, ami visszaveri a fényt – a matt verziók mindig kisebbnek mutatják az ajkakat.

Árnyékolj

Miután kirúzsoztad a szád a választott színnel, végy egy másik, egy-két árnyalattal világosabb rúzst (ha nincs, egy korrektor is megteszi), és ezzel húzz egy-kettőt a szád középső részére, alul-felül, majd most össze a fő színnel. Attól, hogy középen világosabb a festés, teltebb hatást keltenek majd az ajkaid.

Így rúzsozz a teltebb ajkakért!

x Promóció
x Promóció
Hatékony szünet a munkában is

Hatékony szünet munka közben is!

Lila - a szezon színe.

Lila – az idei őszi szezon divatszíne