in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Így tarts rendet az íróasztalodon!

Tarts rendet az íróasztalon.

Ne hagyd, hogy a munkafelületeden eluralkodjon a káosz!

A pontos és hatékony munkához nagyban hozzájárulhatnak a rendezett körülmények. Kutatások bizonyítják ugyanis, hogy ha kaotikus, felesleges dolgokkal elhalmozott a munkaállomásod, könnyebben kizökkensz a fókuszálásból, hogy a temérdek körülötted heverő dolog folyton elvonja a figyelmet az éppen aktuális feladatokról. Az alábbi tippek és kiegészítők segítenek, hogy mindig rend legyen körülötted.

Csak az legyen elöl, amire szükséged van

Nem kell mindenhol makulátlan rendnek uralkodnia, elég, ha az íróasztalod rendezett. Mielőtt nekilátnál egy magas fokú koncentrációt követelő feladatnak, seperj minden felesleges dolgot az asztalodról az irodai szekrényed fiókjaiba. Csak azok a tárgyak maradjanak elöl, amik mindenképp szükségesek a munkádhoz.

x Promóció

Tarts tisztaságot

Kevés zavaróbb dolog van a foltos laptopképernyőnél. Tartsd az eszközeidet tisztán, baktériummentesen és csillogóan a PanzerGlassTM SPRAY Twice A Day antibakteriális képernyőtisztítóval, amit bármilyen eszköz tisztításához használhatsz, sőt még szemüvegtörlőnek is jó. Használata gyerekjáték: fújj a képernyőre, majd töröld szárazra a mellékelt kendővel.

Tartsd távol a fürkész tekinteteket

Ha közösségi irodát használ, vagy az íróasztalod olyan helyen van, ahol sokan rálátnak, és szeretnéd elkerülni a kíváncsi tekinteteket, védd meg a képernyődet a Moshi Umbra Privacy kijelzővédővel. Utazás közben, kávézóban is remek szolgálatot tehet, de persze akkor is jól jön, ha szeretnéd elkerülni, hogy a kollégád kéretlenül is véleményt mondjon arról, amin épp dolgozol. Könnyű felhelyezni, 100%-osan buborékmentes, mosható és többször is feltehető, így sokáig használhatod.

Minden egy karnyújtásnyira

Sokkal kényelmesebb és ergonomikusabb laptopállvánnyal dolgozni, a CASA Hub Stand ráadásul növeli a felhasználói élményt is, hisz egyben USB-C 5 az 1-ben csatlakozó hubot is tartlamaz.

Tarts rendet az íróasztalon.

Egy helyen a többi kütyü is

Ha te is az a típus vagy, aki szereti mindig feltöltve tudni a kütyüit, illetve könnyen lefelejti, hova is tette őket, az Adam Elements 5 az 1-ben töltőállomást neked találták ki. Installáld be íróasztalod hátsó, távoli sarkába, így szem előtt lesz, a telefonod mindig kéznél, miközben töltődnek is a készülékek. Ez a töltőállomás lehetővé teszi az iPhone / Android / Apple Watch / Apple Pencil / AirPods / AirPods Pro vagy bármely más fülhallgatót egyidejű vezeték nélküli töltését.

Tarts rendet az íróasztalon.

x Promóció
x Promóció
Őszi túrázás - tippek.

Őszi túrázás – így indulj el!

Tárolási tippek kis lakásokba is.

Tárolási tippek kis lakásokba