in ,

Imádom!Imádom!

Egészségesebb otthon, így csináld!

Ha nagyvárosban élünk, különösen fontos, hogy legalább az otthonunkban a lehető legnagyobb mértékben csökkenteni tudjuk a környezeti ártalmakat.

Lég-, zaj-, fényszennyezés: minél nagyobb városban élünk, annál nehezebben tudjuk kiküszöbölni azokat a környezeti hatásokat, amelyeknek bizonyítottan súlyos következményei vannak az egészségünkre, életminőségünkre nézve. Épp ezért különösen fontos, hogy az megtegyük azokat a lépéseket, amelyekkel legalább otthon biztosítani tudjuk a káros hatásoktól mentes miliőt.

Urald a port otthon!

Az egészen apró porszemcsék roppant károsak, nem csak a tüdő, és a légutak, de például a bőr egészségére nézve is. Fontos hát kívül tartani, jól szigetelt ablakokra váltani, és minél sűrűbben összetakarítani azt, ami mégis bejutott. A robotporszívó azért ideális választás, mert előre programozható, és akár naponta elvégzi helyettünk ezt a munkát. Az ANKER RoboVac például már annyira precízen van kialakítva, hogy a alacsonyabb bútorok alá is befér, és a lépcsőket is érzékeli, így nem esik le rajtuk.

x Promóció

Tisztítsuk a csapvizet

Azt már régóta tudjuk, hogy a palackozott ásványvíz nem fenntartható megoldás szomjunk oltására. Ha biztosra akarunk menni az elfogyasztott víz minőségét illetően, szerezzünk be egy vízszűrő kancsót, vagy szereltessünk fel vízszűrő rendszert az otthoni hálózatunkra. Hidd el, hosszú távon megtérül a befektetés!

Fertőtlenítsük a levegőt illóolajokkal

Köztudott, hogy bizonyos növények illóolajai erős vírus- és baktériumölő hatással bírnak. Ilyen például a rozmaring, a teafa vagy a levendula. A MiPow Vaso Aroma okos diffúzorral könnyedén gondoskodhatunk a levegő tisztaságáról, frissességéről.

Figyeljünk oda az edényeink minőségére!

Ha egy lábasba vagy fazékba többször is beleégett már étel, muszáj megválnunk tőle, ugyanis a sérült zománc és a benne maradt, szemmel nem látható égésmaradványok belekerülnek az ételünkbe, és hosszú távon károsítják az egészségünket. Ugyanez igaz a sérült teflonra is: ha csak egy picit is felpattant, kukába vele, a teflon ugyanis súlyos bántalmakat idéz elő, ha bekerül a szervezetünkbe.

Monitorozzuk a belső tereket!

A Netatmo intelligens beltéri levegőminőség-monitorja megmutatja, hogyan. Akár a legjobb hangzást biztosító zajszintről, akár a megfelelő páratartalomról van szó, az érzékelői megvizsgálják, kiemelik a lehetséges problémákat, és arra is kapunk útmutatást, hogyan lehet azokon javítani.

x Promóció
x Promóció
lábbeli

A legmenőbb és legkényelmesebb őszi lábbelitrendek

Tippek a fenntartható vásárláshoz