in ,

WOWWOW

Így teremts meghitt hangulatot a lakásodban

Ahogy romlik az idő, úgy töltünk egyre több órát a lakásunk falain belül. Épp ezért nem mindegy, mennyire otthonos, kényelmes és meghitt a lakóterünk hangulata.

Rengeteg mindenen múlik, milyen egy lakás hangulata, és ezek között olyanok is vannak, amin egyáltalán nem, vagy csak nagyobb felfordulás és beruházás által lehet javítani. Mi most viszont nem ezekre fókuszálunk, inkább olyan egyszerű, könnyen kivitelezhető tippeket adunk, amelyektől szó szerint és átvitt értelemben is melegebbé válik az otthonunk.

Fény, fény, fény…

Mivel az előttünk álló időszakban nem örülhetünk hosszasan a nap éltető fényének, nem mindegy, milyenek az otthonunk fényviszonyai. Sokkal hangulatosabb egy nagy központi fényforrás (csillár) helyett sok kis lámpát, fényfüzért, állólámpát elhelyezni a szobákba, és inkább azokat égetni. Figyeljünk arra, hogy meleg fényű izzókat válasszunk, hogy elkerüljük a kórterem-hatást. Az Aqara LED Bulb állítható fényerővel és színhőmérséklettel rendelkező izzó, de az EVE Flare hordozható lámpának is állíthatók a színei iPhone-os applikáción keresztül. Ugyanilyen hangulatos az EVE bárhová felerősíthető LED szalagja is, amihez hosszabbítás vásárolható.

x Promóció

Változatos textúrák

Variáld a lakástextilek textúráit! A bolyhos szőnyegek, takarók és díszpárnák párosítása, halmozása nem csak praktikus és kényelmes, de rendkívül jól is mutat. Ha van redőny az ablakokon, akkor is érdemes beruházni egy súlyosabb anyagú, meleg árnyalatú sötétítőfüggönyre, ami ráadásul jó hőszigetelő is.

Vidd be a természetet a lakásodba

Még ha nem is te vagy a kertészek gyöngye, ruházz be néhány elpusztíthatatlan szobanövényre, mint a kaktuszok, az anyósnyelv, a pletyka vagy a viaszvirág. Emellett, ha a legközelebbi kirándulásod alkalmával látsz egy érdekes formájú faágat, vagy elszáradt, kifordult fagyökeret, hozd haza magaddal – ha bírod – és keress neki helyet a kuckódban.

Illatosíts!

Szerezz be illatgyertyákat vagy egy aromadiffúzort, amivel különböző, hangulatra is ható illóolajokkal gazdagíthatod az atmoszférát. A MiPow Vaso okos illatosító aromás hideggőzt bocsájt ki, emellett megnyugtató dallamokat is játszik, sőt, még vázaként is funkcionál.

Urald a hőmérsékletet

Irányítsd könnyedén és egyszerűen lakásod hőmérsékletét attól függően, mikor vagy otthon, és épp milyen hőfokban éreznéd magad kellemesen. Az EVE Thermo okos radiátorszeleppel ezt könnyedén megteheted. Vezéreld otthonod hőmérsékletét könnyedén az alkalmazással, Sirivel automatikusan, vagy az alapján, hogy mikor vagy éppen ott. Az Eve Thermo szinkronizálja beállításaid, hogy mindig optimális és kényelmes meleg várjon, ha hazatérsz.

x Promóció
x Promóció

Az ékszerviselés aranyszabályai

Egészséges köret variációk sült krumpli helyett