in ,

WOWWOW Imádom!Imádom! AranyosAranyos

Így tisztítsd meg a lakásod a negatív energiáktól a feng shui szerint

Feng shui.

Az alábbi segédeszközökkel könnyedén száműzheted a negatív energiákat az otthonodból.

Ha a lakásodnak van olyan része és sarka, amit már számtalanszor kitakarítottál, rendbe tettél és átrendeztél, mégis úgy érzed, rossz a hangulata, próbáld meg megtisztítani a rossz energiáktól az alábbi segédeszközök valamelyikével.

Narancs, narancshéj

A feng shui szerint a narancs a vibráló jang energiát szimbolizálja. A jang energia ragyogó és aktív, mint a nap délben. Képzeld el, hogy meghámozol egy narancsot. Az illata ragyogó és napsütéses, és mosolyt csal az arcodra. A narancshéj különösen sok jó energiát hordoz. A héjnak megvan az ereje, képessége, hogy megtisztítsa a teret. Ha energiára vágysz, a fásultságot szeretnéd elűzni, és szükséged van némi jókedvre, hámozz meg egy narancsot (igen, megeheted a gyümölcsöt). A héjat hagyd a pulton amíg el nem kezd fonnyadni, hogy kifejtse tisztító hatását.
Tarts otthonodban egy tálban kilenc friss narancsot, hogy feldobd egy-egy sarok feng shuiját. Tedd ezt arra a részre, vagy abba a szobába, amit különösen lehangolónak érzel.

x Promóció

A sókristályok képesek elnyelni a negatív energiákat a tisztításra szoruló térből. A Himalája só a legjobb. de akár az asztali só is működik. Bontsd ki a csomagolásból, és a só máris készen áll és nyitott arra, hogy befogadja a térben lévő nem kívánt energiákat. A sólámpák most különösen népszerűek, nem véletlenül. Nem csak a sókristályok erejével, de a meleg fényükkel is tisztítják a levegőt és a terek csíjét is. 

Illóolajok

A helyiségben szórt illóolajok drámaian megváltoztathatják az energiát és megtisztíthatják a teret. A legjobb opciók erre az édes narancs és a fehér zsálya. Vigyük magunkkal ezeket utazáskor is, mert a hotelszobánkban is jó szolgálatot tehetnek a számunkra. Néhány más, a tér megtisztítására alkalmas illóolaj a tömjén, a geránium és a rozmaring. Ha nincs diffúzorod, készíthetsz egy légfrissítő sprayt is úgy, hogy néhány cseppet hozzáadsz tisztított, szűrt vízhez, majd a keveréket beleöntöd egy szófejes flakonba. A relaxációs MiPow aroma diffúzor különösen hasznos lehet a negatív rezgések felszámolásában, mivel 5 féle megnyugtató dallammal is rendelkezik.

A fekete turmalin

A fekete turmalin a természetben előforduló ásvány, amely elnyeli és taszítja a negatív energiákat. Az elektromágneses erők átalakításában is hatékony. A feng shui szerint megtisztítja és energizálja a teret. A nyersváltozatot ajánljuk a csiszolt változat helyett – ezeknek nagyobb a felületük, ezért többet tudnak elnyelni. Szórd szét őket az otthonodban, vagy helyezd el őket a szobád négy sarkában, hogy védelmi rácsot hoz létre. 

Kiemelt kép: Unsplash

x Promóció
x Promóció
Legjobb strandok világszerte.

Legjobb strandok világszerte

Vissza a természetbe!

Vissza a természetbe!