in ,

Imádom!Imádom!

Így védd stílusosan az okostelefonodat

Napjaink folyamatos rohanásában gyorsan megtörténik a baleset: elég egyetlen óvatlan mozdulat, és a telefonunk máris ott landol a betonon vagy a fürdőszobacsempén. Megéri figyelni hát a megfelelő védelemre!

Bizonyára mindannyiunknak vannak olyan ismerősei, akik hónapok óta járkálnak törött telefonkijelzővel vagy extrém módon karcos hátlappal. Ha rákérdezünk, mi történt, általában valamilyen banális balesettel magyarázzák a jelenséget, amit könnyedén el lehetett volna kerülni. Azért, hogy ezt elkerüljük, érdemes invesztálni a megfelelő védelembe. Emellett persze az is fontos, hogy soha ne tartsuk a telefonunkat például a kulcsaink mellett, vagy ne hordjuk őket olyan zsebben, amin nincs gomb vagy cipzár. A telefontok választásánál pedig az alábbi szempontokat érdemes szem előtt tartani ahhoz, hogy védelmed a lehető legjobb és stílusos is legyen egyszerre!

DECODED Leather Back Cover with MagSafe for iPhone 13 Pro Max
Vedd meg itt!
NATIVE UNION Clic Wooden tok iPhone 12 és 12 Pro-hoz
Vedd meg itt!
NATIVE UNION Clic Canvas tok iPhone 12 mini-hez
Vedd meg itt!
IDEAL OF SWEDEN Printed Case for iPhone 11 Pro / Xs / X
Vedd meg itt!
Pins
  1. DECODED Leather Back Cover with MagSafe for iPhone 13 Pro Max
  2. NATIVE UNION Clic Wooden tok iPhone 12 és 12 Pro-hoz
  3. NATIVE UNION Clic Canvas tok iPhone 12 mini-hez
  4. IDEAL OF SWEDEN Printed Case for iPhone 11 Pro / Xs / X

1. Kerüld az olcsó, rossz minőséget

Bármennyire is vonzó az egyszarvús, pár forintos szilikontok, ebben a műfajban érdemes a minőségre menni. Sok olcsó szilikontok ugyanis nagyon hamar kitágul, amiből aztán észrevétlenül és túl könnyen kifordulhat a telefon.

x Promóció

2. Legyen ütésálló

Mindig győződj meg arról, hogy a választott tokot tesztelték ütésekre, és ezeken a teszteken az jól szerepelt. A műanyag tokok könnyen törnek, a szilikonok olykor túl puhák, a bőrtokok lehet, hogy túl vékonyak. A Decoded új tokjai viszont ECCO bőrből és ütésálló TPU-ból készültek, MagSafe kompatibilisek, dizájnjuk pedig klasszikus és elegáns, így minden kritériumnak tökéletesen megfelelnek.

3. Legyen tartós

A minőségi védőtokok azért is tűnnek jó választásnak, mivel nem kell őket sűrűn cserélni, hiszen tartósak, ráadásul meglehetősen egyediek is. A Native Union fa tokjainál például az eredeti fa és az erős, mégis rugalmas TPU keret keveréke egyedi karaktert kölcsönöz készüléknek. Természetes fa szemcsékkel rendelkezik, és így nem létezik belőle két egyforma kinézetű.

A Native Union Clic Canvas tokok extrán tartós szövött anyagból készülnek, tapintásuk pedig maga a csoda!

4. Ne legyen sokkal nagyobb, mint a telefon

A mai okostelefonok már önmagukban elég nagy méretűek, sokszor gondot okoz, hogy a megfelelő zsebet, táskarekeszt megtaláljuk a számukra. Ha a telefontokunk dizájnjából fakadóan jóval nagyobb, mint a készülék, extra nehézséget jelent a hordozása, sőt még a kézben tartása is. Nem kell nagynak lennie ahhoz, hogy látványos legyen. Az iDeal of Sweden új márványmintás tokját úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a telefonhoz, erős, de rugalmas műanyagból készül, és mikroszálas bélésével véd a karcolások ellen is.

x Promóció
x Promóció

5 nélkülözhetetlen őszi ruhadarab

Hullámos frizura pillanatok alatt