in ,

WOWWOW AranyosAranyos Imádom!Imádom!

Íme a frizura, ami mindenkinek jól áll

Íme a frizura, ami mindenkinek jól áll

Új frizura tavaszra? Változtatnál valamit? 2022 legmenőbb frizura fazonját bátran ajánljuk, bármilyen legyen is az arcod formája.

Fontolgatod a frufrut, de aggódsz, hogy nem áll jól neked? Akkor ismerd meg a legújabb trendet, amely az archoz illő vágást és a 70-es évek könnyedségét ötvözi.

A „bottleneck bangs”, azaz magyarra fordítva a palacknyakú frufru a szabályos és a lenőtt frufru hibridje. Középen rövidebb, szabályosabb, oldalt hosszabb lesz, és lényegében egy középhosszú réteggé alakul át.

x Promóció

Az átlagos frufruval ellentétben, amely az egész arcon egyforma hosszúságú, a „bottleneck” a homlok közepén rövidebb szálakkal dolgozik, formájában egy műanyag palack nyakához hasonlít, innen kapta a nevét is. Ezeknek a rövidebb tincseknek köszönhető, hogy ennyire univerzális, és könnyen viselhető. A rövidebb tincsek megtörik a frufrut, ezért passzol ez a fazon minden arcformához.

A palacknyakú frufru kedvelői közé tartozik Dakota Johnson, Margot Robbie és Elizabeth Olsen, hogy csak néhány sztárt említsünk. Ezzel a fazonnal könnyedén megvalósítják azt a keresetlen természetességet és eleganciát, és különösebb formázást sem igényel. Ez a frizura remekül beleolvas a haj haj többi részébe, és nem tűnik úgy, mintha felragasztották volna, mint ahogyan sok frufru esetében ez előfordulhat.

Hogyan kell tehát stílusosan viselni és szárítani ezt a típusú frufrut? A legtermészetesebb végeredményt akkor érjük el, ha a fejjel lefelé tartjuk a fejünket, és így fújjuk át ezeket a tincseket a hajszárítóval. Ezzel megemeljük kissé a frufrut, és az nem fog az arcunkhoz tapadni. Ezután fogjunk egy kis kerek kefét, és szárítsuk enyhén befelé a végeket. Használhatsz hajvasalót is, de csak akkor, ha biztosan kezeljük azt, és nem törjük meg vele a végeket.

A másik alapvető fontosságú hajformázó a száraz sampon, mert bármilyen stílusú is a frufru, nagy valószínűséggel gyorsan zsírosodni fog. Egyenes hajra a száraz sampon a legjobb, ám ha vastag szálú és göndör a hajad, használj simítókrémet vagy göndörödés elleni szérumot, hogy eltüntesd a szálló hajszálakat, és a haj kissé simábban üljön.

x Promóció
x Promóció
Összetört a kijelző. iPhone kijelzőcsere

Összetört a kijelző? Ne aggódj! Van megoldás

A legkedveltebb szuperélelmiszerek 2022-ben

A legkedveltebb szuperélelmiszerek 2022-ben