in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Íme a szezon divatszíne: az arany

Íme a szezon divatszíne: az arany

A 2022-es év a vidámság éve lesz – a divatban legalábbis biztosan. Nem csoda hát, hogy fontos szerep jut idén mindennek, ami arany.

Az ember ősidők óta vonzódik az arany ragyogásához, egyszerűen melegséggel, jókedvvel tölt el bennünket a látványa. Még akkor is, ha szó sincs igazi aranyról, csupán holmi másolatokról. Nem csak az öltözködésben és az ékszerekben, de a lakberendezésben is fontos szerep jut idén ennek az árnyalatnak. Persze nem kell túlzásokba esni, elég egy-egy kisebb, de annál hangsúlyosabb darabbal feldobni az outfitünket. A kifinomult stílus kedvelői is bevihetnek egy modern csavart a szín segítségével az otthonukba, vagy különlegessé tehetnek vele egy-egy alkalmi öltözéket. Íme néhány remek példa!

Meglepő, de működik

Ki gondolta volna, hogy egy arany színű étkészlet ennyire elegáns is tud lenni? Mélybarna árnyalatokkal vagy hófehér porcelánnal kombinálva különösen megnyerő.

x Promóció
Étkészlet: ZARA HOME

Egyszerű vonalvezetés

Akár a hétköznapjaink állandó szereplője is lehet egy arany táska, feltéve, ha kellően visszafogott a formája, vonalvezetése.

Táska: Loqi

Kombinálva

Az arany rendkívül jól vegyíthető más színekkel, és ezt a tervezők ki is használják. Ez a zöld-arany iPhone tok például valóságos remekmű hatását kelti.

Tok: Ideal of Sweden

Tech – újragondolva

Íme a bizonyíték, hogy egy okosóra is lehet szofisztikált, a klasszikus órákat idéző házának és fémszíjának köszönhetően.

x Promóció
x Promóció
Ragyogó arcbőr? Egyél érte! Szép arcbőr

Ragyogó arcbőr? Egyél érte!

Milyen laptopot vegyek?

Hogyan válassz laptopot?