in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Iszol elég vizet? Az elegendő folyadékfogyasztás különösen fontos

Iszol eleget?

Nem tudod meginni az ajánlott mennyiséget? Tippek, hogy könnyebb legyen az elegendő folyadékfogyasztás.

A nyári hőségben kifejezetten fontos az elegendő folyadékfogyasztás, az egészséges folyadékbevitel. De mit csináljon az, akinek nem jön automatikusan a vízivás? Az elegendő vízfogyasztás és a hidratáltság megőrzése az egyik legfontosabb dolog az egészség és a jó közérzet szempontjából. Az elegendő mennyiségű víz rendszeres fogyasztása azonban számos okból kifolyólag valódi küzdelmet jelenthet egyesek számára. Számos tipp és stratégia létezik, amelyek megkönnyíthetik, hogy elegendő vizet igyál a nap folyamán – nézzünk át ezek közül néhányat.

Próbáld ki a gyümölcsökkel ízesített vizet!

Izgalmas módja annak, hogy több vizet igyunk, a gyümölcsök infúziója! A gyümölccsel dúsított víz ízeket, tápanyagokat és némi izgalmat is adhat, ami csak még szórakoztatóbbá teszi az ivást. A népszerű gyümölcsök közé tartozik például a citrom, a lime, a narancs, az eper, a málna, a kivi, az áfonya és az ananász, de szinte bármilyen gyümölcsöt használhatsz! Az extra frissítő íz érdekében adj hozzá mentát vagy uborkát is.

x Promóció

„Edd meg” a vizet

Bizonyos ételek fogyasztása valóban segíthet abban, hogy növeld a napi folyadékbevitelt. Néhány példa a vízben gazdag ételekre: zeller, uborka, cukkini, görögdinnye és eper – ezek mindegyike súlyához képest magas víztartalommal rendelkezik.

Tippek, hogy könnyebb legyen az elegendő folyadékfogyasztás

Kövesd nyomon

Fektess be egy high-tech palackba, amely csatlakozik az okostelefonodhoz, és rögzíti, hogy mennyit iszol. A HidrateSpark 3 intelligens vizes palack nyomon követi a vízfogyasztásodat, és világít, hogy emlékeztessen az ivásra az ingyenes Hidrate alkalmazáson keresztül, amely Bluetooth által működik. A puha markolatú testnek köszönhetően a HidrateSpark okos vizes palackot útközben is könnyen kézben tarthatod.

Persze az is működhet, ha emlékeztetőket állítasz be az iPhone-odon.

HidrateSpark 3

Igyál egy pohárral minden mosdószünet után!

Minden egyes fürdőszobai út után hozz magadnak egy pohár vizet. Íróasztal mögött dolgozol? Ez a tanács is növelheti a megtett lépések számát. Minél több vizet iszol, annál gyakrabban kell a mosdó és az íróasztalod között sétálnod. Az elegendő testmozgás majdnem olyan fontos, mint az elegendő vízivás.

Tippek, hogy könnyebb legyen az elegendő folyadékfogyasztás

x Promóció
x Promóció
Így kombináld a vintage darabokat az újakkal

Így kombináld a vintage és a mai ruhadarabokat

Kapcsolati válság közeleg!

4 jel, ami arra utal, hogy kapcsolati válság közeleg