in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Izzadásálló alapozó nyárra

Izzadásálló alapozó nyárra.

Ugyan a hőségben igyekszünk csak akkor sminkelni, amikor muszáj, néha elkerülhetetlen a korrektor és az alapozó használata. De hogyan tartsuk fenn őket, ha tűz ránk a nap?

Pechünkre ma már nagyobb a nyári forróság, mint anyáink fiatalságának idejében, ami megnehezíti némileg a nyári sminkviselést, szerencsénkre viszont sokkal jobb minőségű kozmetikumokkal dolgozhatunk, mint ők. Íme a legfontosabb tippek ahhoz, hogy izzadásálló legyen a nyári sminkünk.

Előkészítés és sminkalap

A bőr előkészítése az egyik legfontosabb lépés a smink felviteléhez. Ahhoz, hogy a smink jól üljön a bőrön és tartós legyen, arcunkat alaposan meg kell tisztítani, eltávolítva az esetleges olajat vagy izzadtságot, mielőtt bármilyen bőrápolót vagy sminket felviszünk. A könnyű, vízbázisú hidratáló és fényvédő fölé mindenképp vigyünk fel egy sminkalapot: ez egy vékony réteget képez alapozó és a bőrünk között, megakadályozva, hogy a napközben termelődő faggyú feloldja a sminkünket.

x Promóció

Megfelelő alapozó

Bár a színezett hidratáló krém a legtöbbször okos nyári választás, lesznek olyan napok, amikor növelni szeretnénk a fedést – és a megfelelő készítmény kiválasztása kulcsfontosságú. Míg a bőr megfelelő előkészítése fél siker, ha a sminket a helyén akarjuk tartani a forró időben, a megfelelő alapozó formula kiválasztása szintén alapvető fontosságú. Egy gazdag, hidratáló alapozó elcsúszhat a hőségben, ezért keressünk könnyű, vízbázisú formulát.

Púderezzünk lazán

Finom, laza púderrel fixáljuk le a T-zónát, így olyan tartós alapot hozunk létre, amelyet a nap sem tud tönkretenni. A púder valóban segíthet a smink fixálásában a hőségben, de ügyeljünk arra, hogy az alapozó ne legyen még nedves, amikor felvisszük rá a púdert, mert ettől darabossá válhat a végeredmény.

Ellenőrizzük gyakran

A mattító papírok fantasztikusan alkalmasak arra, hogy felszívják a sminken átgyöngyöző izzadságot, mielőtt szükség esetén újra felvinnénk a púdert. Ha a sminkünk nem olvad, hanem inkább kiszárad, akkor frissítsük fel egy kis arcpermettel. Hagyjuk megszáradni, majd szükség esetén egészítsük ki a fedését egy stickes alapozóval.

x Promóció
x Promóció
Legmenőbb tokok.

A legmenőbb tokok a nyári szezon divattrendjeihez

Tippek extrém meleg időre.

Egészségtudatos tippek extrém meleg időre