in ,

Imádom!Imádom!

4 karácsonyi ajándék ötlet kütyümániásoknak

Karácsonyi ajándékötlet.

Mindannyian ismerünk olyanokat, akikről köztudott, hogy techcuccoknak örülnek csak igazán. Tippjeink segítségével nekik is könnyedén beszerezheted a tökéletes ajándékot. Íme négy karácsonyi ajándékötlet kütyümániásoknak.

Ajándék ötlet a legjobb barátnődnek

Nem, ez nem egy újabb konyhai kütyű, ami aztán a szekrény aljára temetve végzi. Ez egy saját fűszerkert, ami azoknak is gazdagon terem, akik nem különösebben értenek a kertészkedéshez. A Prét á Pousser Modulo beltéri okos szobakertjével évszaktól függetlenül az otthonunkban termeszthetjük saját fűszernövényeinket, salátáinka, mini zöldségeinkett. A csomag tartalma 4 darab cserép és növénykapszula tápanyagokban gazdag földdel, dekoratív, fenntartható erdőkből származó bükkfa kerettel és egy energiatakarékos LED fényforrással, amely az alkalmazáshoz csatlakozva egyéni beállításokkal alkalmazkodik a növények igényeihez.

Ajándék tipp gyerekeknek

Lenyűgözi a kiskamaszt a számítógépek és a robotika világa? A JIMU ASTROBOT robotépítő készlet az egyik legfejlettebb összeállítás a JIMU családon belül. A készlet 371 elemet tartalmaz, többek közt 1db vezérlőt, 5db szervót, 1db infravörös érzékelőt, 1db Bluetooth hangszórót és 2db LED lámpát is. Mindebből három eltérő karakterű és képességű robot állítható össze a gyári leírás alapján, Astron, Rover és AstroBot, de természetesen a megépíthető dolgoknak csak a képzelet szab határt, hiszen a JIMU elemei más népszerű építőjátékokhoz hasonlóan bárhogyan összeépíthetőek. A megépített robotok egy telefonra telepíthető appon keresztül irányíthatóak, mely a fejlett STEM applikációs programozáson alapul.

x Promóció

Karácsonyi ajándék ötlet a pasidnak

A kütyük mellett a sport a mindene? Akkor az új Apple Watch-csal nála betalálsz. Az Apple Watch Nike Series 7-tel és a rajta futó beépített Nike Run Club alkalmazással rögzítheti majd az edzéseit, és akár edzői irányítással is futhat. Az óráról motiváló zenéket hallgathat sportolás közben. A Nike Twilight módjával sötétben is jobban látható lesz, így nagyobb biztonságban tudhatod őt a késő esti futások alatt is. A Nike exkluzív számlapjaival és szíjaival pedig még stílusosabbá válik a megjelenés.

Karácsonyi ajándék ötlet magadnak

Hiányoznak a régi típusú papírképek? Szívesen készítesz kollázsokat, szereted naplókban, kézzel foghatóan megörökíteni az emlékeidet? Akkor lepd meg magad a LifePrint Instant Print Camerával, amivel akár 20 képet is kinyomtathatsz egyetlen feltöltéssel. A vékony kialakítású Bluetooth nyomtató zökkenőmentesen csatlakozik az iPhone-hoz. Filmjei környezetbarátak és ragacsos hátoldalukkal akár azonnal felragaszthatod őket bárhová.

Ha netán kamasz “ismerősödnek” keresnél valami “ütős” darabot, kattints ide!

x Promóció
x Promóció
Immunerősítő praktikák.

Immunerősítő praktikák télre

kiterjesztett garancia, baleseti garancia.

Biztonság: baleseti és kiterjesztett garancia