in ,

Imádom!Imádom! AranyosAranyos WOWWOW

Karácsonyi ajándék ötletek kamaszoknak

Karácsonyi ajándékötletek kamaszoknak.

A pasik után talán a tiniknek a legnehezebb ajándékot venni, hisz ember legyen a talpán, aki tartani tudja a lépést azzal, hogy most épp mi a menő. Ebben is tudunk segíteni!

Gondban vagy, nincs karácsonyi ajándéköteleted a kamasz gyerekeidnek vagy éppen rokonaidnak? Nem csoda. Hisz a ruha eleve kilőve, mivel úgysem találnád el az ízlésüket, könyvnek a legtöbb tini csak mérsékelten örül, a játékokból pedig már kinőttek. Ilyenkor jönnek be a képbe a kütyük, az ilyen-olyan menő techcuccok, amelyek között most segítünk eligazodni.

Karácsonyi ajándék ötlet, ha a tini imádja a zenét

Ez a legkönnyebb eset: ajándékozz karácsonyra bluetooth fülhallgatót vagy fejhallgatót. Például a Pure ANC (Active Noise Canceling, aktív zajkioltó) technológiának köszönhetően a Beats Studio3 Wireless fejhallgatóval eszményi zeneélményben lehet része a megajándékozottnak. A Pure ANC aktívan kiszűri a környezet zaját, és a valós idejű hangkalibrálásnak hála hibátlan tisztasággal és hűséggel adja vissza az eredeti hangzást – és ezt minden zenerajongó sokra értékeli. A legendásan mindent verő Apple AirPods szintén jó választás, hiszen térbeli hangzást biztosít, és adaptív hangszínszabályzása a fülhöz hangolja a zenét.

x Promóció
Karácsonyi ajándékötletek kamaszoknak.

Ezt ajándékozd, ha a kamasz kivételesen aktív a közösségi médiában

Ma már a kamaszok nagy része törne influenszeri babérokra, ha a te családodban is akad ilyen tini, a Pivo POD Red pompás ajándék a számára. Ez az okosállvány követi a mozdulatainkat, bármerre is mozgunk el. A Smart Tracking mindig szem előtt tart, így soha többé nem fogunk kisétálni a kamerából és elrontani egy majdnem tökéletes felvételt. Álló és fekvő módban is működik. Ha szeretnéd kimaxolni idén az ajándékozást, bedobhatod az iPhone 12 készüléket is, nem kérdés, garantáltan ennek lesz a legnagyobb sikere. Az iPhone 12 mindenben hatalmasat lépett előre. A ultragyors okostelefonchip található benne, és fantasztikus minőségű duplakamera-rendszer. Gyönyörű Super Retina XDR-kijelzőjén minden hihetetlenül élethű és részletgazdag.

Karácsonyi ajándékötletek kamaszoknak.

Ajándék ötlet sportos kamaszoknak

Az okosóra nem csak menő, de rendkívül hasznos is. És ebben az életkorban már a legtöbb funkciót ki is tudják használni a fiatalok. Az Apple Watch Nike SE-vel és a rajta futó beépített Nike Run Club alkalmazással például rögzíthetik az edzéseiket, és akár edzői irányítással is futhatnak. Az óráról motiváló zenéket hallgathatnak sportolás közben.

A sport kéz a kézben jár az elegendő vízfogyasztással, erről pedig a Hidrate Spark V3 okospalack gondoskodik. Ez az intelligens vizes palack nyomon követi a vízfogyasztást, és világít, hogy emlékeztessen az ivásra az ingyenes Hidrate alkalmazáson keresztül, amely bluetooth által működik. A puha markolatú testnek köszönhetően a HidrateSpark okos vizes palack útközben is könnyen kézben tartható.

Az idősebbeknek itt gyűjtöttük csokorba az ajándékötleteket: Ajándéktippek az idősebb korosztálynak.

x Promóció
x Promóció
Nagytakarítás stressz nélkül.

Nagytakarítás stresszmentesen – így csináld!

Karácsonyi smink.

Ünnepi smink, hogy jól mutass a fotókon