in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Karácsonyi hangulatban

Karácsonyi hangulat - így díszítsd az otthonod!

Bár mindig jó móka beszerezni néhány új darabot az otthonod díszítéséhez, néhány egyszerű trükkel is pikk-pakk karácsonyi hangulatot varázsolhatsz a lakásodban.

Nem kell óriás girland és ember nagyságú Mikulás ez ereszcsatornára: néhány apróság is elég, hogy becsempészd a karácsony szellemét a négy fal közé.

Átszervezés

Ahelyett, hogy a dekorálás időszakaként tekintenél a szenteste előtti utolsó napokra, használd inkább tökéletes ürügyként arra, hogy kiürítsd és kissé újrarendezd a teret. Szánj néhány órát arra, hogy átfésüld otthonod, hogy rendet tégy, kiürítsd a kacatokat, és átrendezd kissé a szobákat. Amit csak lehet, rejts el szem elől, ami felesleges, add le egy adományboltban. Ha egy-két kisebb bútordarab helyet cserél, és a tér rendezett benyomást kell, máris érződik a lakáson, hogy valami különlegesre készültök.

x Promóció

Illatok, fények

A sok ilyen-olyan dísz helyett egyszerűbb módszerekkel is fokozhatod a téli hangulatot. Könnyen lehet otthonos érzést kelteni pusztán az érzékek megszólításával. Gyújts gyertyákat, melegíts fel egy kis forró almabort vagy kakaót, süss mézeskalácsot – a fenti illatok azonnal karácsonyváró érzéssel töltik meg a nappalit. Ugyanúgy érdemes játszani a fényekkel is, például egy állítható hőmérsékletű LED-izzó segítségével: az Aqara LED Bulb állítható fényerővel és színhőmérséklettel rendelkező izzó, amely a Hub-hoz való csatlakozás után, kapcsolódik az intelligens vezérlőkhöz, és engedélyezheted rajta keresztül a fel- vagy lekapcsolásának ütemezését valamint más intelligens opciókat is.

Két szín, két kellék

Ha mindenképp ragaszkodsz a díszítéshez, maradj a hagyományos, karácsonyi zöld-piros színkombinációnál. A lakás jól látható pontjaira tégy fenyőágakat egy vázába, és köss rájuk piros masnikat. Piros szalaggal tekerd körbe a lépcső korlátját, vagy akassz óriásmasnikat a székek háttámlájára.

x Promóció
x Promóció
Taylor Swift otthona kiadó!

Taylor Swift egykori New York-i otthona kiadó

Milyen ajándék illik a csillagjegyekhez?

Milyen ajándék illik az egyes csillagjegyekhez?