in ,

Imádom!Imádom!

Könnyen elkészíthető és látványos körömminták nyárra

Engedjünk a bohémságot sugalló nyári esték csábításának, és dobjuk fel a körmeinket mutatós körömminták segítségével színekkel, kombinációkkal. Az alábbi csodás körömminták a teljesen kezdők számára sem jelentenek komoly kihívást, könnyűszerrel elkészíthetik maguknak.

Ha végre elérkezett a nyári szabadság ideje, és egy-két hétre búcsút inthetünk a munkahelyünknek, hagyjuk ugyanúgy magunk mögött az egyhangú, egyszínű körömfestéseket is. A lenge, bohókásan mintás nyári ruhákhoz jól passzolnak a mintás körmök, és rengeteg olyan körömminta verzió van, amihez nem szükséges szakember segítsége. Az alábbi vagány körmöket mi magunk is pikk-pakk elkészíthetjük!

Színre színt

Keressünk két színt, amelyek jól mutatnak egymás mellett (például két különböző pasztell árnyalatot), a világosabbat vigyük fel alapnak. Ha a színes folt szélét egyenesre szeretnénk, száradás után ragasszuk le az alapszín egyik részét festőszalaggal, majd vigyük fel rá a második színt is. Ha ez is megszáradt, húzzuk le a szalagot és kenjük át egy áttetsző top coattal. Ha nem ragaszkodunk az egyenes szélekhez, és biztos kezünk van, egyszerűen fessük fel a foltot a köröm hegyére egy szép ívben.

x Promóció

Játék a csillámokkal

Kombináljuk az egyszínű körömlakkokat a színben megegyező vagy nagyon hasonló csillámos változatokkal. Mi döntjük el, melyik körmünket melyikkel festjük be, a lényeg, hogy a két kéz körmei szimmetriában legyenek.

Pöttyök minden mennyiségben

Játékos, ugyanakkor extranőies a pöttyös minta. A lehetőségeknek itt is csak a képzelet szabhat határt, illetve a körömlakk-kollekciónk. A pöttyöket a lakkokhoz tartozó ecsetekkel szinte lehetetlen szépen felvinni, ehhez egy hegyes végű szemhéjtus ecset lehet a legtökéletesebb választás. Vagy akár egy ecset hegyes vége.

Határozott csíkok

A csíkozott köröm a legnehezebb az itt felsorolt minták közül, ám némi gyakorlással ez is tökélyre fejleszthető. Lényege, hogy egyetlen határozott, gyors és biztos mozdulattal húzzuk fel a csíkokat, szintén valamilyen vékony, keményebb fejű ecsettel. Ha vastagabb csíkozást szeretnénk, akár a lakkecset éle is megteszi.

További remek körömmintákat, tippeket, ötleteket találhatunk a YouCam Nails applikációban, aminek segítségével – ha feltöltesz egy képet a kezedről – fel is próbálhatod a különböző mintákat és színeket!

x Promóció
x Promóció

A szép haj titka az egészséges fejbőr!

Illóolajok a fürdőszobában