in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Lila – az idei őszi szezon divatszíne

Lila - a szezon színe.

Sokan szeretik, de kevesen viselik jól. Mutatjuk, hogyan csináld!

A lila sokak kedvenc színe, és a boltok kínálataiban is rendre feltűnik, ennek ellenére kevesen tudják igazán jól viselni, stylingolni. A lila nem egy könnyű szín, de okosan párosítva hatalmasat dobhat a legegyszerűbb szetteken is. Törekedjünk arra, hogy minőségi darabokat válasszunk, jó szabással és lehetőleg természetes anyagokból, mivel a lila könnyen kelthet olcsó hatást. Íme néhány tipp a viseléséhez.

Dobd fel vele a minimalista összeállítást

Farmer, szürke zakó vagy kardigán, esetleg egy nude blézer és egy fehér póló? Ez a minimalista szett sokunk kedvence. Ebbe viszont könnyedén beépíthető a lila, annak megfelelő árnyalata, leginkább egy jól szabott, jó minőségű pamutpóló formájában.

x Promóció
Divatszín - lila.

Viseld tetőtől talpig

Ha nagyon világos, pasztelles árnyalatokat választasz, könnyen megteremtheted az outfitedben a provance-i vidék hangulatát. Dobd fel a szettet természetes bézs, hasított bőr kiegészítőkkel, egy csokor levendulával, esetleg egy fonott kosárral és retróvázas biciklivel.

Teljesen lilában.

Csempészd be kiegészítőként

Csapd a hónod alá kedvenc MacBookodat egy stílusos – és lila – kiváló minőségű tokban. A Red Ant prémium, kézzel készült velúr tokok minden helyzetben és minden stílusos szett mellé megállják a helyüket.

Divatszín - lila.

Kombináld pirossal

Igen, pirossal! A lila-vörös kombó a szezon egyik legvadítóbb slágere, hihetetlen milyen erőteljes, mégis elegáns hatást ér el a két szín együtt. Ha a textúrák gazdagok, puhák, melegséget sugároznak, kifogástalan lesz a megjelenésed.

Divatszín ősszel, lila.

x Promóció
x Promóció
Teltebb ajkak, így rúzsozz

Így rúzsozz a teltebb ajkakért

Egészséges fejbőr, szép haj.

Egészséges fejbőr, szép haj minden időben