in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

MacBook Pro és ami még egy üzleti útra kellhet

MacBook Pro és ami még kellhet.

Ha ezek az eszközök veled vannak, nem lesz okod az aggodalomra.

Többféleképpen érezhetünk az üzleti utakkal kapcsolatban: ha gyakoriak, lehet, hogy megszoktuk, így felkészülten állunk elébük, és ugyanúgy vesszük a kihívásait, mint bármely egyéb munkanapokat. Ám az is lehet, hogy már fárasztónak, unalmasnak találjuk őket, pont azért, mert már elvesztette az újdonság varázsát, esetleg mert már sok kellemetlenség történt velünk útközben. Bárhogy is legyen, talán könnyebb szívvel indulunk útnak, ha tudjuk, minden eszköz a kezünkben van ahhoz, hogy elkerüljük a nagyobb problémákat. Íme, melyek azok, amik ezt garantálni tudják!

MaxBook Pro, a megbízható munkaeszköz

Mennyire kínos lehet, ha épp egy prezentáció során elszáll a gép, vagy ha otthon felejtjük a töltőt, és lemerül? Az 13 hüvelykes MacBook Pro már M2 chippel rendelkezik, ami egyel magasabb szintre emeli a laptop képességeit. A jól ismert megjelenésű, kompakt gép akár 20 órát is bír egy feltöltéssel, aktív hűtőrendszere pedig lehetővé teszi a folyamatos megnövelt teljesítményű működést. Mindeközben ez a modell a továbbra is a legkönnyebben hordozható MacBookok egyike marad. A MacBook Pro megbízhatóságát pedig ugye már felesleges is részletezni.

x Promóció

Kompakt táska, ami mindent elnyel

A rutinos utazók tudják, milyen jó az, ha nem kell a bőröndök becsekkolásával bíbelődni. Ha rövidebb útra megyünk, elegendő egy praktikus, több rekeszes kézitáska ahhoz, hogy mindent magunkkal tudjunk vinni, amire szükségünk lehet. A Thule Spira Horizontal Totebagje stílusos és praktikus, tárolórekeszek gazdag variációival, melyekkel felkészülten várhatod a mindennapi kihívásokat. Anyaga víztaszító, belseje bélelt, az aljába épített fémtalpak pedig remek stabilitást biztosítanak.

MacBook Pro és ami még egy üzleti útra kellhet.

Megfelelő lopásvédelem

Jó, ha legfontosabb dolgaidat mindig szem előtt tartod – ha máshogy nem, hát digitálisan. Tégy a kézitáskádba vagy a pénztárcádba, kulcsaidra egy-egy Apple AirTaget, és máris látod őket a Lokátor appban.

MacBook Pro és ami még egy üzleti útra kellhet.

x Promóció
x Promóció
Apple Watch Ultra.

Apple Watch Ultra – 3 ok, hogy beszerezd

Családi hosszú hétvége nyugiban.

Családi hosszú hétvége nyugalomban