in ,

WOWWOW AranyosAranyos Imádom!Imádom!

Mikro francia manikűr – 2023 legmenőbb körömtrendje

Mikro francia manikűr. 2023 körömtrenje.

Elegáns, kifinomult, mégis modern.

A francia manikűr – és annak minden változata – már jó ideje letaszíthatatlan a trónról. A mikro francia manikűr nagyjából pontosan az, aminek hangzik: egy elegáns, ultravékony vonal a köröm hegyén – remek módja annak, hogy optikailag meghosszabbítsd a körmeidet.

A trend egyik nagy pozitívuma, hogy bármilyen hosszúságú vagy formájú körmön működik. A szuper rövid körmökön vizuálisan meghosszabbítja a formát, a hosszú verziókon pedig tökéletes keretet ad a körmöknek, kihangsúlyozva azok szépen ívelt formáit. Ráadásul rengeteg kreatív lehetőség rejlik a dizájnban: játszhatsz a különböző színekkel például vörössel vagy feketével, és más díszítőelemekkel is gazdagíthatod az alapokat.

x Promóció

Hogyan készíthető el otthon?

A klasszikus francia manikűrrel ellentétben, itt ajánlatos kerülni az áttetsző alaplakkot, mivel alóla átsejlik majd a köröm természetes fehérsége. Érdemes egy jól fedő pasztellrózsaszín, nude vagy bézs alappal dolgozni – két rétegben. Ezt hagyni kell majdnem teljesen megszáradni, mielőtt nekilátnánk a díszítő vonalnak.

A díszítővonalhoz mindenképp szerezzünk be egy vékony körömdíszítő ecsetet, a körömlakkok ecsetei túl vastagok ehhez a formához. Amíg az alap szárad, gyakoroljunk egy papíron: a lényeg, hogy pontosan, lendületesen tudjuk meghúzni a vékony vonalat körmeink hegyénél. Játszhatunk bátran a színekkel, azt azonban vegyük figyelembe, hogy erős árnyalatok esetében azonnal látszani fog a lehető legminimálisabb lepattogzás is – ez rögtön megbontja a formát.

A vonalazás után mindig használjunk fedőlakkot – ez nélkülözhetetlen a tartósság növeléséhez, és ahhoz is, hogy egységesítse a köröm felületét, és szép fényessé tegye azt.

Mikro francia manikűr. 2023 körömtrendje.


x Promóció
x Promóció
Kilépni egy barátságból.

4 jel, ami arra utal, hogy ideje kilépni egy barátságból

Reese Witherspoon ajánlásával.

4 különleges olvasmány Reese Witherspoon ajánlásával