in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Minden, amit a tökéletes ajakápolásról tudni érdemes

Minden, amit a tökéletes ajakápolásról tudni érdemes

Az ajkainkon érzékenyebb a bőr, mint a testünk többi részén. Mivel hajlamos a kiszáradásra és a repedezésre, nem szabad elhanyagolni az ápolását.

Általában minden lány imád világos és élénk rúzsokat viselni. De ha az ajkaidat nem ápolod megfelelően, még a legszebb árnyalatok is előnytelennek tűnnek az ajkaidon.

Az ajkak nem tudnak védekezni a durva napsugarak ellen, különösen nyáron, mivel nagyon kevés olajmiriggyel rendelkeznek, és nem képesek melanint termelni. Ezért aztán kiszáradnak, kivörösödnek és kirepedeznek.

x Promóció

Ha az ajakápolásról van szó, szilárdan hinni kell a mondásban, miszerint megelőzés jobb, mint a gyógyítás. Az ajkak egészségének helyreállítása mindig lehetséges, de időbe telik, és addig is el kell viselni az ajakproblémák okozta fájdalmat. Íme a legfontosabb tippek, trükkök ajkaink védelmével és ápolásával kapcsolatban. Mutatjuk, amit az ajakápolásról tudni érdemes!

Ne érintsd vagy nyalogasd az ajkaidat!

Az ajkaknak nincs saját védelmük, ami azt jelenti, hogy minden egyes alkalommal, amikor megérinted vagy megnyalod őket, közvetlenül érintkezel velük. Lehet, hogy egy pillanatra jól esik a nyalogatás, és úgy érzed, segítettél a hidratáltság helyreállításában, ám amint a nyál elpárolog, még szárazabbá teszi az ajkakat. A nyálban lévő enzimek egyszerűen túl durvák a terület érzékeny bőréhez.

Este: ápolj vastagon

Alvás közben nem érzékeled, ha a szájad és az ajkaid kiszáradnak, ezért jobb elébe menni a problémának. Elalvás előtt az legyen az utolsó feladatod, hogy vastagon bekened az ajkaidat természetes, ápoló olajokkal (mint például a jojoba vagy az olívaolaj) dúsított ajakápolóval.

Reggel: kezdj radírozással

Az ajkak alapos lesúrolása fontos ahhoz, hogy egészségesek és puhák maradjanak. Az elhalt hámsejtek eltávolítása elengedhetetlen a szépséghez, és ahhoz is, hogy az ápolók megfelelően fel tudjanak szívódni. Ma már elérhetők kifejezetten ajkakra kifejlesztett radírok, de te is készíthetsz otthon, ha összekeversz némi nádcukrot néhány csepp olívaolajjal.

Napközben: fényvédelem és ápolás

Nyáron kifejezetten fontos az ajkak fényvédelme, ezért ilyenkor mindig hordjunk magunknál napvédős ajakápolót.

Hidratáljunk belülről

Ha a szánk és az ajkaink kiszáradnak, az biztos jele annak, hogy nem ittunk eleget. Figyeljünk a megfelelő mennyiségű folyadékpótlásra, főleg akkor, ha sokat tartózkodunk kültéren, és sok folyadékot vesztünk izzadással. A HidrateSpark 3 intelligens vizes palack nyomon követi a vízfogyasztásodat, és világít, hogy emlékeztessen az ivásra az ingyenes Hidrate alkalmazáson keresztül, amely Bluetooth által működik. A puha markolatú testnek köszönhetően a HidrateSpark okos vizes palackot útközben is könnyen kézben tarthatod.

x Promóció
x Promóció
Napvédő krémek a nyár kötelező tartozékai

A napvédő krémek a nyár kötelező tartozékai

Legjobb e-könyv újdonságok.

E-könyv újdonságok, amik még kellemesebbé teszik a nyaralásod