in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Mozizz otthon! 5 szuper sorozat

5 szuper sorozat.

Ha beköszönt a nyár vége, visszatérhetünk kedvenc kanapénkhoz, és bepótolhatjuk az elmulasztott sorozatokat 2022-ből. Íme, az ajánlataink! 5 kiváló sorozat, amit kötelező megnézni!

Fantasztikus kalandok Bertie Gregoryval (Disney+)

A 29 éves National Geographic Explorer Bertie Gregory a kalandorok és természetfilmesek új generációjának arcaként a nézőket kalandos, hihetetlenül izgalmas utazásra viszi, amely vad világunk leglátványosabb és legtitkosabb zugaiba vezet. A sorozat a legmodernebb filmtechnológiával felvértezve szakít a hagyományos természettudományi műsorok formájával: rendkívüli, valós élettörténeteket mesél el az állatokról, és a nézőket is magával viszi a cselekmény minden egyes mozzanatára. A karizmatikus, BAFTA-díjas filmrendező heteken keresztül merül el az állatok életében, hogy megörökítse a bolygónk legzordabb környezetében élő legendás lények eddig el nem mondott történeteit.

Sárkányok háza (HBO MAX)

Debütálása első 48 órája alatt a Sárkányok háza első részét összesen többen nézték a felhasználók, mint bármelyik másik premiert, beleértve az HBO Maxon idén korábban bemutatott Batmant is. A George R. R. Martin Tűz és vér című regényén alapuló tízrészes sorozat cselekménye kétszáz évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik, és a Targaryen-ház történetét meséli el. A főszerepekben Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Fabien Frankel és Rhys Ifans látható. George R. R. Martin társalkotóként és executive producerként vett részt a sorozat létrehozásában.

x Promóció

Roar (Apple Tv)

A Cecilia Ahern azonos című novelláskötete alapján készült, nyolcrészes fekete komédiasorozat hajmeresztő utazásra hívja a nézőt. A Nicole Kidman főszereplésével készült minisorozat a mágikus, természetfeletti és bizarr dolgokat használja fel nyolc nő történetének elmesélésére, akik mindannyian nehézségekkel küzdenek. Ez a nyolc nő azonban jelképesen a teljes női lét problémáit megjeleníti, ezért – ha az első megdöbbenésen túl vagyunk – könnyedén tudunk majd kapcsolódni a sztorikhoz, sorsokhoz.

Kleo (Netflix)

Íme egy vidáman gyilkos német sorozat, amelyet egészen biztosan szeretni fognak azok, akiknek bejött a Megszállottak viadala. A hősnő, Kleo, egy pimasz női bérgyilkos, aki parókát visel, álruhában járkál, és popdalok kíséretében lövi le az embereket. Története nem sokkal a berlini fal 1989-es leomlása előtt és után játszódik, és az olyan Tarantino-filmekre is emlékeztet, mint a Becstelen brigantyk, amely nem veszi túl komolyan a történelmi tényeket.

Prehisztorikus bolygó (Apple Tv)

Tapasztald meg világunk csodáit, mint még soha ebben az epikus doku-sorozatban, amelyet Jon Favreau készített és Sir David Attenborough narrál. A sorozat a díjnyertes vadvilági filmkészítést, a legújabb paleontológiai ismereteket és a legmodernebb technológiát ötvözi, hogy egy egyedülálló, magával ragadó élményt nyújtva tárja fel az ősi Föld látványos élőhelyeit és lakóit. A Prehisztorikus bolygó a dinoszauruszok életének kevéssé ismert és meglepő tényeit mutatja be a kréta kor környezetének hátterében, beleértve a tengerpartokat, sivatagokat, édesvizeket, jégvilágokat és erdőket.

x Promóció
x Promóció
Hasznos kütyük gyerekeknek.

Hasznos kütyük gyerekeknek

Akupresszúra a fejfájás ellen.

Természetes ellenszer a fejfájásra: akupresszúra