in ,

Imádom!Imádom! AranyosAranyos WOWWOW

Mutasd meg az egyéniséged! Dizájnos laptop tokok

Dizájnos laptop tokok.

Még a legunalmasabb munkanapokat is feldobja, ha számítógépedet megfelelő köntösbe öltözteted.

A stílusunk és az egyéniségünk nem csupán az öltözködésünkben és a lakásunk berendezésében mutatkozhat meg, de olyan apróságokban is, mint hogy milyen kiegészítőket viszünk magunkkal a munkahelyünkre. Azoknak, akik áttértek a hibrid munkavégzésre, elmaradhatatlan társuk lett a laptopjuk, amely szinte hozzájuk nőtt, viszik magukkal mindenhova, de mindegy milyen táskában és milyen tokban teszik. A védőtokok ugyanis a védelem mellett fontos stíluselemként is funkcionálhatnak. Íme a kedvenceink, amelyek nem csupán praktikusak, de látványosak is.

Az élénk színek kedvelőinek: RED ANT laptop tokok

Ezek a természetes, prémium alapanyagokból készült, kézzel varrott velúr tokok, a tavasz ragyogó színeiben minden bizonnyal elbűvölik mind a nőies elegancia, mind pedig a harsányabb stílus kedvelőit. Minden darab alapos minőségellenőrzésen esik át mielőtt leendő tulajdonosához kerülne, így ezekkel nem lehet mellényúlni. Jelenlegi kedvencünk ez az élénk türkízkék árnyalat.

x Promóció

A klasszikus stílus híveinek: TRUNK laptop tok

Ez a kiváló minőségű tok mintájával és formatervezésével egyaránt megszólítja a klasszikus stílus kedvelőit. A külső réteg neoprén keverékből készült – ugyanabból az anyagból, amit a búvárok is viselnek a víz alatt. Kívülről kemény, ellenálló, belülről pedig szuper puha. Tartós, varrott öltések gondoskodnak az időtállóságtól.

A férfiasabb vonalak követőinek: THULLE laptop tokok

A Thule Gauntlet 4.0 MacBook Pro táska egy masszív, aktatáska formájú laptop táska amely kifejezetten a MacBook Pro készülékre lett tervezve. A merev külső egy jól bélelt belsőt tartalmaz, mely védelmet nyújt a külső behatások ellen. Ha a stílusérzék mellett erőt és határozottságot is szeretnénk sugalmazni, ez a nekünk való választás.

Az örök minimalistáknak: TOMTOC tokok

A laptop tok mellett egy további kis, könnyű és stílusos tasak is biztosítva van, amely ideális arra, hogy a töltőt, kábeleket, egeret és egyéb technikai tartozékokat biztonságosan és rendezetten ott tartsuk, ahol éppen szükségünk van rájuk. Még egy érv a Tomtoc laptop tokok mellett, hogy a márka elkötelezett környezetvédő: a fenntartható tervezés támogatására törekedve ezt az tokot tartós, újrahasznosított anyagból készítették, amely 100%-ban PET műanyag palackokból készült.

x Promóció
x Promóció
AirPods 2 vs 3.

AirPods vs AirPods Pro vs AirPods 3: Melyik a te választásod?

iCentre adomány a menekülteknek.

Célba ért az iCentre adománya!