in

Imádom!Imádom!

Ne pánikolj, a szerviz házhoz jön!

Az otthoni munkavégzés egyre elterjedtebb, hiszen a jelenlegi helyzetben sok cég dönt úgy, hogy a munkavállalóit nem kényszeríti zsúfolt irodákba, ahol egész nap rengeteg emberrel kerülnének kapcsolatba. Bár nem minden munkakörben alkalmazható, de a home office-nak megvannak a maga előnyei, ám nagyfokú önállóságot követel meg az alkalmazottaktól.

A kommunikáció nem okozhat gondot, mivel rengeteg eszköz és alkalmazás kínál megoldásokat és alternatívákat a személyes meetingek helyett, egy területen viszont mindenki magára marad: ha hirtelen nem működik a munkához használt eszköz, nincs mód segítséget kérni a szomszéd irodában dolgozó informatikus kollégáktól.

A megfelelően működő technikai eszközök hiánya ellehetetleníti a munkavégzést, de a kijárási korlátozások alatt szervizbe sem egyszerű eljuttatni ezeket.
Erre ma már számos hivatalos megoldás van, köztük az iCentre szervizfutár szolgáltatása is, melynek keretében meghibásodott iPhone, iPad, Mac, Watch, Beats készülékedért futár érkezik, javított vagy cserélt eszközödet pedig vissza is juttatja hozzád az otthonodba. Sőt, még nagyobb megkönnyebbülésre adhat okot, hogy a szolgálatás díjmentes abban az esetben, ha a felsorolt készüléktípusok közé tartozó készüléked még az Apple Korlátozott Jótállási ideje alatt áll, azonban költségtérítéses, ha kiegészítőről van szó, vagy fizetős ügyfélként Te magad kéred a javítást. Fontos, hogy ha a fizetős javításra küldött árajánlatot nem fogadod el, vagy ha készüléked mégsem bizonyul hibásnak, akkor a szolgáltatás szintén költségtérítéses.

x Promóció

Felkeltettük az érdeklődésedet? További információkat ezen a linken találsz! https://www.icentre.hu/szervizfutar-szolgalat

x Promóció
x Promóció
iPhone

Robotvilág gyerekszemmel

Egy okos otthon tud magára vigyázni (Netatmo + Withings)