in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Négy hatékony sminktrükk kialvatlanság ellen

Sminktrükk kialvatlanság ellen.

Így ébreszd fel a fáradt tekintetedet! Íme pár sminktrükk a siker érdekében.

Bármennyire is igyekszünk, nem mindig sikerül annyit pihennünk, mint amennyire szükségünk lenne. És ez bizony meglátszik rajtunk a következő reggelen. Ha bedobjuk az alábbi négy sminktrükk mindegyikét, könnyedén elfedhetjük az előző éjszaka nyomait az arcunkról, és frissé, üdévé varázsolhatjuk a tekintetünket.

Világos szemceruza

A könnycsatornánkat és a szempilláink vonalát közvetlenül kontúrozzuk fehér vagy világos bézs szemceruzával. Ez a sminktrükk elfedi a kialvatlan szemek tipikus vörös kontúrját és optikailag nagyobbnak, nyitottabbnak mutatja a tekintetünket.

x Promóció
Négy gyors sminktrükk.

Szempillagöndörítő

Fáradt szemekre kötelező: alaposan göndörítsük át a felső pilláinkat, figyeljünk arra, hogy a szemünk külső sarkában található, hosszabb pillákat is megemeljük az eszközzel. Ezek után legalább két rétegben vigyünk fel barna szempillaspirált (a fekete kihozhatja a fáradt tekinteteket, ha nem aludtunk eleget, kerüljük a fekete szemsminket). Fésüljük át a pilláinkat. Az alsó pillákat nem kell kifestenünk.

Gyors sminktrükkök kialvatlanság ellen.

Színkorrekció

A szem alatti sötét, kékes-lilás karikákra dobjuk be a színkorrekció trükkjét. Narancsos vagy vöröses pigmentekben gazdag korrektor remekül semlegesíti a karikák árnyalatát. A különböző korrektorpaletták azért is kiválóak, mert mi magunk tudjuk kikeverni a tökéletes fedő színt.

Négy gyors sminktrükk kialvatlanság ellen.

Highlighter

Ha sikerült többé-kevésbé elfedni a karikákat, vonjuk el még inkább róluk a figyelmet a megfelelő pontokra felvitt highlighterrel. Közvetlenül a karikák alá az arccsontunkra, a külső szemzug mögé a halántékunkra, és a szemöldök fölé, a külső részre vigyünk fel némi krémes highlightert, és alaposan dolgozzuk el a kontúrokat.

Gyors sminktrükkök kialvatlanság ellen.

x Promóció
x Promóció
Diéta, sikeres diétázás.

Jelek, amikről meggyőződhetsz, hogy a diéta működik

Életmódváltás könnyedén!

Életmódváltás könnyedén!