in ,

Imádom!Imádom! AranyosAranyos WOWWOW

Néhány dolog, amit mérlegelj, mielőtt befektetnél egy drága kütyübe

Drága-e a drágább?

De valóban drága-e, ha drágább? Nem minden esetben.

Számítástechnikai és szórakoztatóelektronikai eszközök esetében pedig ez különösen így van. El is mondjuk, hogy miért.

Minőségi anyagok, minőségi alkatrészek

A csúcskategóriás eszközök nem csak, hogy jobban néznek ki olcsóbb társaiknál, de anyaghasználatukban is jelentősen felülmúlják azokat. Gondolj csak bele, hogyan lehetne összehasonlítani egy műanyag dobozba zsúfolt átlagterméket, egy megerősített, könnyűfém házba, precízen illeszkedő darabbal. Nehezen. Ha a burkolat alá nézünk, még szembeötlőbb lesz a különbség. A csúcskategóriás számítástechnikai és szórakoztatóelektronikai eszközöket hosszú távra tervezték. A beépített részegységek rendszerint a legújabb fejlesztésűek, az elavulás tehát sokkal később következik be, mind olcsóbb társaiknál. De egészen odáig elmehetnénk, hogy a legapróbb elemek milyen precizitással illeszkednek egymáshoz. Természetesen ebben a versenyben is a drágább, minőségibb termékek szoktak kikerülni győztesen. Ha tehát hosszabb távra tervezel, nem lehet kétséges, hogy a minőségibb termékek felé kell kacsintgatnod. Ha csak valami egyszerűbb feladatra keresel eszközt és nem is számolsz a hosszabb élettartammal, az alsó kategóriás készülékek között is akadhat megfelelő.

x Promóció

Támogatás

Mint minden termék esetében, a számítástechnikai és szórakoztatóelektronikai eszközök esetében is érvényes a gyártói garancia. Terméktől függően, egy vagy több év. Ha tehát meghibásodik a készüléket, jogosult vagy az ingyenes szervizszolgáltatásra. De ki szeret szervizbe járni és esetenként napokat, heteket várni a készülékének javítására? Nos, valójában senki. A drágább eszközök esetében, a jobb anyaghasználat miatt kisebb a meghibásodás esélye, így ha ezeket választod, máris időt és pénzt nyertél. Ráadásul, a magasabb árfekvésű termékek esetében a szervizhálózat is kifejezetten azoknak az eszköznek a javítására van felkészítve, amire a jótállás vonatkozik. Vagyis a szakik nagyon értik a dolgukat.

Drágább-e a drágább?

Összesítve tehát a vásárlás előtt érdemes alaposan átgondolnunk, hogy mire akarjuk használni az eszközt, hogy mennyi időre tervezünk vele, és szükségünk van-e egyéb eszköztámogatásokra a vásárlás után is. Esetleg szeretnénk-e kiterjesztett garanciát?

Az sem lehet mellékes szempont továbbá, hogy az elhasználódott, cserére érett készülékeinket a vásárlás helyszínén leadhatjuk-e, netán beszámítást kérhetünk-e érte. Ma már a gyártó ökológiai lábnyomával is érdemben kell számolnunk. Vagyis nem biztos, a drága lesz a drágább. Vásárlás előtt érdemes számolgatni!

x Promóció
x Promóció
Arcbőr ragyogóan.

Hibátlan arcbőr – filter nélkül is

Last minute kedvezmények

Last minute kedvezmények! A legtrendibb kiegészítők a legjobb árakon