in ,

Imádom!Imádom!

Okos appok home office-ban

krimisorozat - iPhone

Otthonról dolgozol és gyorsítanád a munkatempód? Vagy csak egyszerűen növelni szeretnéd a csapatod hatékonyságát?

Összegyűjtöttünk néhány hasznos applikációt, amelyek társaid lehetnek a munkában. Használatukkal könnyebben, egyszerűbben oldhatod meg a rád váró feladatokat, akár csak az irodában.

LastPass

A biztonság ma már elengedhetetlen. A LastPass-al viszont könnyen kezelheted a mind bonyolultabbá váló jelszavaidat. Nem fogod magad többet egyetlen oldalról sem kizárni és nem kell e-mailekben kutatnod a munkahelyi jelszavak után. A LatPass elraktározza és meg is védi őket. Ingyenes verzióban is kiválóan működik.

x Promóció

Slack

Virtuális főhadiszállásként írja le magát az alkalmazás. Olyan térként, „ahol a munka folyik ”. A Slack a kommunikáció új módját kínálja, amely gyorsabb, mint az e-mail és koncentráltabb, mint a chat. Ez azt jelenti, hogy a kollégák hatékonyan dolgozhatnak együtt anélkül, hogy túl sokáig várnának egymás válaszaira. Ha te is távolról dolgozol, ez egy fantasztikus módja a kapcsolattartásnak. A Slack Rendkívül felhasználóbarát, nagyszerű biztonsági funkciókkal.

Google Calendar

2009-es megjelenése óta a Google naptár a legjobb értékelésű ütemező alkalmazássá vált. Az egyszerű dizájnnak és a rengeteg nagyszerű funkciónak köszönhetően a cégek és a magánszemélyek egyaránt széles körben használják. A több naptár létrehozásának lehetősége nagyszerű módja a különböző feladatok nyomon követésének, amelyek más eszközökkel is integrálhatók.

Trello

Könnyen érthető, hogy a Trello miért ilyen népszerű – felhasználóbarát és könnyen használható. A feladatok kezelésének, szervezésének, megosztásának és kiosztásának kiváló eszköze. Többfunkciós eszközökkel és sablonokkal rendelkezik, és számos harmadik féltől származó szolgáltatás integrálását is biztosítja. A Trello egyszerű felületén a menedzserek feladatokkal ellátott kártyákat rendelhetnek csapat bizonyos tagjaihoz. Ezek tartalmazhatnak ellenőrző listát a prioritásokról, de határidőt is rendelhetünk hozzájuk.

Adobe Acrobat Reader

Az Acrobat Reader segítségével a PDF-fájlok bármely eszközről könnyen elérhetők az oldalak rendezéséhez és szerkesztéséhez, valamint megjegyzések hozzáadásához. Az eszközökön átívelő jelszavas védelem révén pedig csak azok látják, akiknek látniuk kell a dokumentumokban található információkat.

Be Focused

Az idő pénz, ami azt jelenti, hogy a csapatok meg kell őrizniük a motivációjukat és meg kell őrizniük a fókuszukat. A Be Focused kiváló időhatékonyság kezelő alkalmazás, amely segít a csapattagoknak hatékonyan összpontosítani. Az eszköz lehetővé teszi a menedzsment számára a feladatok delegálását, valamint a munkafolyamatok nyomon követését bizonyos időszakokban. Teljesen mértékben szinkronizálható iPad, iPhone és Mac eszközök között (csak iOS környezetben működik), így bármikor, bárhonnan elérhető.

iWork

Az iWork programjainak segítségével, a Pages, a Numbers és a Keynote alkalmazásokkal mindent elkészíthetsz. A sablonok és a tervezőeszközök nkitűnő kiindulópontot jelentenek, a többi rajtad múlik. Az iPaden akár az Apple Pencillel is megrajzolhatod az illusztrációkat, és jegyzeteket adhatsz a dokumentumidhoz. A valós idejű közös munkát végezhet az egész csapat Macről, iPadről és iPhone-ról, sőt PC-ről is. Akár otthonról is.

x Promóció
x Promóció

Készíts vonzó selfie-t!

Nem elég a jó futócipő!

Futás hidegben? Erre figyelj!