in ,

Imádom!Imádom! AranyosAranyos WOWWOW

Okoseszközök a biztonságért

Okoseszközök a biztonságért.

Aggódó típus vagy? Akkor az alábbi okoseszközök neked lettek kitalálva!

A mai rohanó világban rengeteg dolog miatt lehet izgulni, aggódni. Szinte alig állunk meg, folyton megyünk egyik helyről a másikra, és ugyanezt teszik szeretteink is. Ma könnyebb a kapcsolattartás mint korábban a történelem során bármikor, de épp ezért azoknál, akik hajlamosak szorongani, aggódni, azonnal bekapcsol a lelki vészjelző, ha a kedvesük, vagy a gyerekeik nem válaszolnak a chat-üzenetre, vagy nem veszik fel a telefont. Az alábbi három okoseszközt pont az ilyen típusoknak találták ki: ezekkel nagyobb biztonságban tudhatod az otthonodat, a szeretteidet, az értékeidet és saját magadat is – érdemes beruházni rájuk! Okoseszközök a biztonságodért.

Apple Watch Series 8

Ez az okosóra mostantól képes érzékelni, ha súlyos közlekedési baleset ér. Az Ütközés­észlelés funkció ilyenkor automatikusan segélyhívást indít, megosztja a diszpécserrel a tartózkodási helyed, és a vészhelyzeti kontaktjaidnak is jelzi, hogy baleset ért. Az Apple Watch az ütközés­észleléshez egy tovább­fejlesztett, három­tengelyű giroszkóp hatékonyságát egy új gyorsulás­mérővel kombinálja, mely bármely más okos­óráénál nagyobb dinamika­tartománnyal működik. Emellett mikrofont, barométert, GPS-t, valamint egy fejlett szenzor­fúziós algo­ritmust is használ, amelyhez több mint 1 millió órányi, valós balesetekből származó adatot gyűjtöttek össze, a lehető legpontosabb működéshez.

x Promóció
Okoseszközök a biztonságért.

ANKER eufyCam 2C

Ezzel a HomeKit kompatibilis Anker eufyCam 2C vezeték nélküli biztonsági kamerarendszerrel mindig rajta tarthatod a szemed az otthonodon. 1080p felbontással, sötétben is látó infravörös technológiával, emberek azonosítására alkalmas  mesterséges intelligenciával, a szélsőséges időjárási viszonyoknak ellenálló IP67-es minősítéssel, 180 napos üzemidővel, valamint Home Base 2 készülékkel rendelkezik. Láthatod, ki mikor jön haza, és azonnal riadót fújhatsz, ha idegent látsz ólálkodni a lakás körül, vagy ha behatolód érzékel a rendszer az otthonodban.

Apple AirTag

Ez az aprócska kütyü azoknak a családtagoknak fog jól jönni, akik hajlamosak elhagyni a dolgaikat. Az AirTaggel szuperkönnyen követhettek és megtalálhattok bármit. Tegyél egyet a kulcscsomódra, és dobj be egy másikat a hátizsákodba. Ennyi az egész: már meg is jelennek a Lokátor appban. Mivel nagyon sokféle tartó közül lehet válogatni, a legkülönfélébb eszközökre tudod felerősíteni azt az okos kis nyomkövetőt.

Okoseszközök a biztonságért.

x Promóció
x Promóció
Így védd meg az eszközeidet.

Védd meg kedvenc eszközeid épségét!

Gyógyító zenehallgatás.

Gyógyító zenehallgatás