in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Orvosi segédeszközök otthonra is

Orvosi segédeszközök otthonra.

Nem csak a gyógyszerek a fontosak, de az alábbi orvosi segédeszközök is életmentők lehetnek.

Jobb félni, mint megijedni, tartják évszázadok óta, és ennek fényében egy jól felszerelt otthonból nem hiányozhat a tökéletesen felszerelt fürdőszobai gyógyszeres szekrényke. Érdemes azonban ebbe a szekrénybe az orvosságokon kívül egyéb dolgokat belepakolni. Mutatjuk a legfontosabb orvosi segédeszközöket otthonra.

Rugalmas pólya, fásli, öntapadós kötszer

Sokan azt hiszik, he beszereznek egy doboz állatfigurás ragtapaszt meg némi jódot, máris felkészülten állnak az esetleges sérülések elébe. Holott egy sima esés is okozhat olyan zúzódásokat karon, térden, bokán, ami komolyabb rögzítést, kötözést igényel. A rugalmas fásli ráadásul akkor is jól jöhet, ha edzés közben megrántjuk a csuklónkat, vállunkat.

x Promóció

Melegítő párna

Lehet a klasszikus, melegvizes verzió, a mikrózható változat vagy egy elektromos melegítő pána – érdemes tartanunk otthon egyet. Kiválóan bevethetők görcsök ellen, de télen átfagyásra, jéghideg lábaink felmelegítésére is kiváló.

Vércukorszint mérő

Ezt érdemes beszerezni, ha a családban előfordult már inzulinrezisztencia vagy a cukorbetegség bármelyik formája. Az iHealth BG5S Gluco+ Bluetooth okos vércukorszint mérő és az ingyenes Gluco Smart alkalmazás segítségével könnyedén naplózhatók a mérések. Egyszerűen használható okostelefonnal, tablettal vagy számítógéppel. 

Infralámpa

Áldásos hatásairól ódákat zengenek a felhasználók. A téli időszakban kifejezetten jól kihasználható a különböző felső légúti megbetegedések kezelésére. Emellett izomfájdalmak, sportsérülések regenerálására is kiváló.

Vérnyomásmérő

Ma már nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem, hisz a vérnyomás problémák egyre több embert érintenek – életkortól függetlenül. iHealth VIEW BP7s vérnyomásmérő méri a vérnyomást, a szívveréseket és felismeri az esetleges szívritmuszavart. Az értékek az okostelefonos applikációban mentésre kerülnek.

x Promóció
x Promóció
Rezsicsökkentés - okos otthonnal.

Okos otthon – garantáltan alacsonyabb rezsi

Hasznos kütyük gyerekeknek.

Hasznos kütyük gyerekeknek