in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Összetört a kijelző? Ne aggódj! Van megoldás

Összetört a kijelző. iPhone kijelzőcsere

Egy véletlen baleset során összetört a kijező? Sajnos előfordul. De nem érdemes bosszankodnod, van rá megoldás!

Ha már megtörtént és összetört a kijelző a legjobb, ha minnél előbb a megfelelő szakszervízhez fordulsz. A megfelelőn itt azonban nagy hangsúly van! Nem lennénk biztosak abban, hogy szakszerű kezekbe kerül a készüléked egy aluljáróban üzemelő kisboltban. Persze van rá esély, hogy újra működésre bírják a telefonod, ám közel sem mindegy, hogy szakszerűen, célszerszámokkal és eredeti alkatrészekkel lett javítva, vagy kisipari módszerekkel estek neki a munkának. Különösen nem, ha egy értékesebb, nagytudású készülékről van szó. Ezzel szemben a hivatalos Apple szervizek biztosan professzionális módon végzik el az iPhone, az iPad, az iPod, az iMac, a MacBook, a Mac mini, a Beats és az Apple Watch készülékek garanciális és garancián túli javítását, kizárólag eredeti alkatrészekkel és naprakész szakemberekkel.

Akár érte is mennek…

Ha már összetört a kijelző öröm lehet az ürömben, hogy a javíttatás legalább nem jár időkieséssel, az Icentre szervizébe ugyanis futárral is beküldheted a meghibásodott készülékedet! Már nem csak a megrendelésedet szállítják ingyen, a meghibásodott készülékedért akár díjmentesen küldenek futárt, majd javítva vagy cserélve visszajuttatják neked. A szolgáltatás feltételeiről itt olvashatsz bővebben: https://www.icentre.hu/szervizfutar-szolgalat .

x Promóció

Előzd meg a bajt!

Ha összetört a kijelző nem mard más, mint a szervíz. A bajt azonban megelőzheted néhány elővigyázatossági intézkedéssel. Néhány hasznos kiegészítő beszerzésével jóval nagyobb biztonságban tudhatod a készüléked. A PanzerGlass kijelzővédő üvegei nem csak mechanikailag nyújtanak hatékony védelmet, de a kíváncsi tekintetektől is megóvják az érzékeny adataidat. Számtalan kiváló minőségű iPhone tok közül is választhatsz, ilyenek lehetnek az extra védelemet biztosító Speck termékei vagy stíluságukról ismert Nomad darabjai. Bár önmagukban is gyönyörű készülékek az iPhone-ok, egy megfelelő védelmet biztosító tokkal és kijelzővédő üveggel rengeteg későbbi fejfájástól kímélheted meg magad.

+ 1 tipp a biztonságért

Ha teljes biztonságot akarsz, neked találták ki a BusinessBox-ot (iCentre készülékvédelem). Mire terjed ki a szolgáltatás? Kiterjesztett garanciát, amivel meghosszabbíthatod eszközöd gyári vagy kereskedői jótállási idejét, és biztosíthatod készüléked védelmét rendeltetésszerű problémák esetén. Baleseti garanciát, amely pénztárca kímélő megoldást kaphatsz azokra az előre nem látható baleseti eseményekre, amelyekre a jótállás, vagy kiterjesztett garancia már nem terjed ki, illetve javítási asszisztenciát, amellyel távoli segítségnyújtás keretében kaphatsz azonnali segítséget.

x Promóció
x Promóció
Miért fontos a szoftverfrissítés?

Miért fontos a szoftverfrissítés?

Íme a frizura, ami mindenkinek jól áll

Íme a frizura, ami mindenkinek jól áll