in ,

Imádom!Imádom!

Pár perces reggeli szépségrutin, amitől azonnal felébred az arcod

A korai kelés, a kialvatlanság bizony meglátszik az arcunkon is. Kivéve, ha alkalmazzuk az alábbi, villámgyorsan frissítő módszereket.

A nyaralás lassan véget ér, újra indul a hajtás, amibe nehéz visszazökkenni. Bizonyára sokan ébredtünk már gyűrötten, felpuffadt arccal, kivörösödött szemekkel egy-egy fárasztó este után. Az alábbi tippek segítségével pikk-pakk kivasalhatjuk az arcunkat!

1. Ébredjünk illóolajjal!

Ébredés után vegyünk 5-7 mély levegőt, miközben egy borsmenta illóolaj felé hajolunk. Figyelem! Nem kell nagyon közel tartani az orrunkhoz, mivel nagyon intenzív illatról van szó. A borsmentánál hatékonyabban semmi nem frissíti és tisztítja ki a ködös elmét.

x Promóció

2. Hideg víz és dörzsölés!

Durvább tapintású törölközőre tegyünk az arclemosónkból, és azzal dörgöljük át az arcunkat, hogy felpezsdítsük a vérkeringést. Langyos vízzel öblítsük le, majd jöhet egy hideg vizes befejezés!

3. Tegyünk fel egy jégbe hűtött maszkot!

Tartsunk a hűtőszekrényünk legfelső polcán fátyolmaszkot és szemmaszkot is: ezek jól behűtve már öt perc alatt is látványos eredményt tudnak produkálni. Levétel után masszírozzuk be az arcunkba a szérummaradékot egy jáde vagy rózsakvarc arcrollerrel. Középről kifele és felfele haladjunk.

Érdemes a szemkörnyékápolót is hűtőben tárolni, ha a szemeink gyakran táskásodnak.

4. Masszírozzunk!

A szemkörnyék nyirokkeringését gyengéd de határozott akupresszúrával indíthatjuk be, ezzel csökkentve a duzzanatot és a lila elszíneződéseket. A szem alatti bőrt belülről kifele haladva nyomogassuk pontról pontra haladva a gyűrűsujjunkkal, egészen addig, míg elérjük a külső szemzugot. Folytassuk a műveletet egészen a halántékunkig. Vigyázzunk arra, hogy ne dörzsöljük a bőrt.

5. Sminkeljünk okosan!

A tekintetünk megnyitásához jó szolgálatot tehet egy szempillagöndörítő. A felső pilláinkat alaposan spirálozzuk át, akár több rétegben is, a külső és belső szemzugba pedig vigyünk fel highlighteres korrektort.

x Promóció
x Promóció

Trükkök, hogy mindig friss és energikus légy ébredés után!

Így készíthetünk dekoratív minikertet az otthonunkba