in ,

Imádom!Imádom! WOWWOW

Praktikus pakolási tippek hosszú hétvégére

Eleged van abból, hogy tanácstalanul álldogálsz a szekrényednél minden egyes utazás előtt, majd végül – mivel képtelen vagy dönteni – hatalmas csomagokkal megpakolva indulsz neki egy három napos balatoni hétvégének is? Engedd hát, hogy segítsünk neked becsomagolni!

Gondolj csak bele, mennyivel praktikusabb és kényelmesebb lenne mindenhová csupán egy fogkefével utazni! Nos, tudjuk, ez a gyakorlatban kivitelezhetetlen, de talán már az nagy előrelépés lehet, ha egyetlen kabinbőröndbe bele tudnál csomagolni mindent, amire egy kiruccanáshoz szükséged van. Ha hiszed, ha nem, ez még az egyhetes hosszúságú nyaralásra is kivételezhető, főleg, ha meleg helyre utazol. Adunk is hozzá néhány tippet!

1. Gondold át, milyen programokra számíthatsz!

Városlátogatásra mész? Vagy tengerparti lazulásra? Vedd számba, melyek a várható tevékenységek, és azokhoz válaszd ki a legkényelmesebb szetteket. Olyan ruhákat csomagolj, amelyek napközben ugyanúgy megállják a helyüket, mint egy esti vacsorán.

x Promóció

2. Maradj a semleges színeknél!

Olyan holmikat pakolj, amelyek jól kombinálhatók egymással. A semleges színek, mint például a keki, a szürke vagy a bézs esetleg egy matrózcsíkos póló mindennel passzolnak, a farmerdzseki pedig bőséggel elegendő hűvösebb estékre vagy napokra, főleg, mivel ugyanolyan jól mutat nappali szereléssel, mint egy lenge, elegánsabb ruhával.

3. Tégy be néhány statement darabot!

Semleges színekből felépülő szettjeidet feldobhatod egy-két látványos kiegészítővel: nyaklánccal, övvel vagy egy sállal. Mindig pakolj be egyetlen (nem több, csak egy!) látványosabb koktélruhát, hogy ezen a téren is biztonságban érezd magad.

4. Válassz mindenből kis méretűt!

Ma már a legtöbb drogériában, parfümériában beszerezhetők utazó méretű szépségtermékek, ugyanúgy, ahogy kicsire összecsukható hajkefék és mini hajvasalók is. Tankolj fel ezekből, hogy könnyebb legyen a bőröndöd.

5. Tervezd meg a sminkedet!

Felesleges a teljes sminkfelszerelést magaddal vinned: nappalra tervezz egy monokróm sminket, amelyet egyetlen multifunkciós (szemre, orcákra és szájra is felvihető) termékkel kivitelezhetsz, az esti makeuphoz pedig dobj be a neszesszerbe egy fekete szemhéjtust.

+1 Tipp

Gondoskodj csomagod biztonságáról! Rejts be egy Apple AirTaget a bőröndödbe, a kézitáskádba és a pénztárcádba is, így mindig tudni fogod, hol vannak a holmijaid. Az utazás során készült fotók és videók lementésében szuper segítséged lehet az Adam Elements 2 az 1-ben különleges USB-C hub és SSD tárhely. Ha pedig tutira nem akarsz lemerülni, akkor ne felejtsd otthon az 5000mAh-s mágneses vezeték nélküli Epico MagSafe Powerbankot!

x Promóció
x Promóció

5 tipp, hogy mindig tiszta és rendezett legyen a lakásod

5 remek olvasmány a nyaraláshoz, amely e-könyv formájában is elérhető