in ,

AranyosAranyos WOWWOW Imádom!Imádom!

Ragyogó arcbőr? Egyél érte!

Ragyogó arcbőr? Egyél érte! Szép arcbőr

Enni a ragyogó arcbőr érdekében? Elsőre talán furcsán hangzik a kérdés, de mutatjuk, hogy mit tehetsz a bőrödért a konyhában is!

Számos szépségápolási tanács, javaslat kering szerte az interneten, mit tegyünk kívülről a ragyogó arcbőr érdekében. Arról azonban kevesebb szó esik, hogy miképpen hat az arcbőrünkre az elfogyasztott élelmiszer. Pedig a bőr tükörképe az egész testünk egészségi állapotának. Ha rossz az emésztésed, elégtelen az anyagcseréd, túl sokat vagy túl keveset fogyasztasz bizonyos tápanyagokból, bizony a bőröd minőségére is hatással van. Érdemes tehát a mindennapos külső ápolás mellett az étkezésünkre és az elfogyasztott tápanyagok mennyiségére, minőségére is alaposabban odafigyelni. Négy olyan szuper képességű élelmiszercsoportot gyűjtöttünk össze, amelyek az egészséges, ragyogó arcbőr legjobb belső támogatói.

Omega 3

Omega 3 hatékonyan segíti a bőr hidratációját, hatására simább, feszesebb lesz ráadásul gyulladáscsökkentő hatása is van. Omega 3-ban gazdagok a halfélék, a szardínia, a lazac és általában a olajos húsú halak, illetve az olajosmagvak, mint a dió, a pekándió, a mandula (mandulaolaj), a repce és a lenmag. Heti két-három alakalommal érdemes ezeket az ételeket beiktatnod az étrendedbe!

x Promóció

Bogyós gyümölcsök

A bogyós gyümölcsök rendkívül gazdag forrásai lehetnek az antioxidánsoknak, így nem meglepő, hogy a gyulladáscsökkentő hatás miatt, az egész szervezet számára hatékony támogatást jelenthetnek egész évben. Fogyassz belőlük hetente többször, a bőröd fokozott kollagén termeléssel fogja meghálálni. A ragyogó arcbőr a szabadgyökök okozta káros hatások mérséklésével érhető csak el!

Zöld leveles zöldségek

A megfelelően termesztett zöldségek a test egészére jótékony hatással vannak. A bennük lévő ásványi anyagok, vitaminok, rostok alapvető fontosságúak az egészséges szervezet számára. A zöld levelesek támogató hatása a magas kéntartalmuk miatt fontos. A kén segíti a méregtelenítést, így a ragyogó arcbőr még egy lépéssel még közelebb lesz.

Erjesztett élelmiszerek

Más néven fermentáció segítségével létrehozott élelmiszerek. Nem kell itt semmilyen extra csodára gondolni, ide azok a táplálékaink tartoznak, amelyek savanyítással nyerik el a végső állagukat. Ide tartozik a kefir, a joghurt, de még a savanyított káposzta is. Mivel a laktofermentált élelmiszerek belülről táplálják, fogyasztásukat az arcbőr meghálálja.

x Promóció
x Promóció
2022-es táskatrendek

2022-es táskatrendek – mutatjuk a legmenőbbeket

Íme a szezon divatszíne: az arany

Íme a szezon divatszíne: az arany