in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Ragyogó smink hideg időben

Ragyogó smink - hidegben is.

Az alábbi tippekkel hóban-fagyban makulátlan lesz a sminked és az arcod. Ragyogó smink hideg időben is.

Télen fontos, hogy változtass a smink- és bőrápolási rutinodon, hogy az jobban megfeleljen a hideg és száraz időjárásnak. Míg a bőrápoló termékek a hidratálásról és a védelemről gondoskodnak, a megfelelő sminktermékek kiválasztása biztosítja a simább felvitelt és a hibátlan végeredményt. Íme, mutatjuk mire figyelj!

Dúsítsd a hidratálókrémedet olajokkal

Gondoskodj arról, hogy lezárd a bőr felső rétegét, hogy hosszabb ideig hidratált maradjon. A szokásos nappali arckrémedhez adj néhány csepp arcolajat, vagy vidd fel az olajat külön, a krém fölé. Ha picit megszaladtál az adagolással, egy kozmetikai papírkendővel itasd fel a felesleget a bőrödről.

x Promóció

Válassz krémes textúrákat

Alapozóban és pirosítóban is keresd inkább a krémes állagú verziókat. A púderrel bánj csínján, inkább csak oda vidd fel, ahol a szempillák az arcodhoz vagy a felső szemhéjadhoz érnek, hogy megakadályozd a szempillaspirál elkenődését.

Használj üde színeket

Télen hajlamosak vagyunk beszürkülni, ezt ellensúlyozzuk üde, friss színekkel. Pirosítókban kerüljük a lilás árnyalatokat, mozduljunk inkább a barackrózsaszín felé. Használjunk enyhén színezett ajakápolókat, az arccsontunkat pedig derítsük krémes highlighterrel.

Használj sminkalapot és fixáló sprayt

Mindkét termék igazi multifunkciós csodaszer, hiszen nem csak a sminket teszik tartósabbá, de hidratálják és védik az arcbőrt. Keress olyan sminkfixálót, amely hialuronsavval dúsított, ezzel az arcbőröd megkapja a hőn áhított egészséges ragyogást is.

x Promóció
x Promóció
A 2022-es karácsony trendi színei.

A 2022-es karácsony trendi színei

Óvd a bőröd, téli bőrápolás.

Óvd a bőröd a téli szezonban is!