in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Rajzfilmcsizma tarol a közösségi médiában

Big Red Boot

A legelvadultabb divatrajongók sem tudtak szó nélül elmenni MSCHF piros csizmái mellett, amelyek minden közösségi médiaplatformot meghódítottak.

Az amerikai MSCHF csapata 2023. február 16-án dobta ki a “Big Red Boot” nevű csizmát, amely egy 3D-s rajzfilm kelléke is lehetne. A rajongók, akik azonnal rárepültek, borsos, 325 eurós áron vásárolhatták meg a bumfordi lábbeliket. A nagy érdeklődés a sneaker-rajongóknak, a rajzfilm funoknak és az internetes kultúra mindent átszövő térhódításának köszönhető, a Big Red Boot híre azóta is vírusszerűen terjedt.

Mindenki a “Big Red Boots”-ot akarja – még akkor is, ha vaskos XL-es kialakításuk miatt cseppet sem nevezhetőek praktikusnak. Az elmúlt években más tervezők is próbálkoztak futurisztikus dizájnokkal, amelyek egy-egy divatrajongói csoporton belül népszerűek voltak, de ebből a pozícióból nem nagyon tudtak kitörni. A “nagy piros csizma” esetében azonban nem így lett, hatalmas erővel tört ki a burokból az Astro Boy manga-figura cipője.

x Promóció

A kédrés azonban továbbra is ott lebeg sokak szeme előtt: ez a divat, ez a divat karikaturizálása vagy egy viselhető darab? Nehéz eldönteni, de művészi megnyilatkozást társíthatunk a piros hótaposókhoz.
Az MSCHF komikus csizmájában van rejtett üzenet.

Szakértők az állítják, a csapat a divatiparban zajló változásokra szeretné felhívni a figyelmet. Hiszen az iparág már régóta nem csak arról szól, hogy viselhető darabokkal jönnek elő, hanem arról is, hogy egyes modellek nem kellenek másra csak, hogy hype-ot keltsenek. Így az egyre inkább digitálissá váló divatipar várhatóan mind több disztópikus és szürreális darabot tol majd az arcunk elé.

Fotó: @sausagelord

x Promóció
x Promóció
fürdőszoba rend lakberendezés otthon rendszerezés

4 dolog, amit tilos a fürdőszobában tárolni

Bőrápolás kisokos.

Bőrápolás kisokos – Így rétegezd a termékeket