in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Réteges őszi szettek stílusosan

Őszi divat stílusosan.

Hogyan kell rétegezni a ruhákat, hogy túléljük a nyár-ősz átmenetet?

Amikor reggel hűvös van, de ebédidőben már meleg, alaposan át kell gondolni reggel az outfitünket. Az egyik percben még felhős és fagyos az idő, a következőben pedig már süt a nap, mi pedig izzadunk a pulóverünk alatt. Hacsak nincs rá mód, hogy levegyük. A réteges öltözködés segíthet felkészülni minden helyzetre és minden időjárásra. Íme, másolni érdemes őszi szettek, igazán stílusosan.

Maradhatnak a spagettipántos nyári ruhák

A spagettipántoknak és az ujjatlan ruháknak is van helyük még az őszi szettek között is. Amint a hőmérséklet csökkenni kezd, rétegezzük ezt a nyári kedvencet egy hosszú ujjú ingre vagy pulóverre. Tartsuk az összhatást lazán egyszerű lábbelivel (tornacipő vagy bakancs) és minimalista kiegészítőkkel.

x Promóció
Réteges őszi összeállítás.

Elő a poncsókkal!

Ez a kardigán és pulóver közötti átmenet nagyszerű az olyan őszi napokon, amelyek nem túl hidegek, de nem is túl melegek. Öltsük magunkra egy elegáns ing vagy garbó fölé, és párosítsuk farmerrel, így ha bemelegszünk, le tudjuk dobni a felső réteget.

Réteges őszi szettek stílusosan.

Kabátra kabátot

Viseljük kedvenc farmer- vagy bőrdzsekinket zakó képében! Húzzunk rá egy oversize szövetkabátot vagy kardigánt, így ha felragyog a nap, a felső réteget le tudjuk vetni és ráköthetjük könnyedén a derekunkra.

Réteges őszi szettek.

Harisnyából sosem elég

Ez az évaszk kiváló alkalom vidám, kreatív és bohókás őszi szettek összeállítására – pont a rétegezési lehetőségek miatt. Ilyenkor remek jól jönnek a különböző mintás harisnyák, amikkel a lenge nyári virágos ruhácskákat, szoknyákat is őszesíteni tudjuk, és izgalmas kombinációkat tudunk létrehozni.

Réteges őszi ősszeállítások.

x Promóció
x Promóció
Magyar superfoodok.

Magyar superfoodok

Apple Watch Ultra.

Apple Watch Ultra – 3 ok, hogy beszerezd