in

AranyosAranyos Imádom!Imádom!

Segítség, nem működik a Mac-em!

Bár az Apple eszközeinek minősége kimagasló a technikai felszerelések között, hibák bármikor előfordulhatnak. Mivel gyakran használt eszközökről van szó, az első bosszúság után kétségbeesünk, hogy a meghibásodott termékkel hova forduljunk hirtelen.

Csak hivatalos szerviz, de miért?

Az eszköz hosszú távú működését többek közt az garantálja, ha eredeti Apple alkatrészekkel történik a javítás – a hivatalos Apple szervizekben kizárólag ezekkel dolgoznak. Nem érdemes kockáztatni, hiszen más gyártó termékével esetleg tönkreteheted az eszközödet.

x Promóció
Kiváló megközelíthetőség, zöld környezet és kedvező nyitva tartás. Ez az iCentre Infopark szervizközpont.

A javításra szoruló Apple készüléket futárral is beküldheted – akár díjmentesen – a hivatalos Apple szervizbe, a javított vagy cserélt készülékedet pedig vissza is juttatják hozzád.

Meghibásodott Apple készülékedet személyesen is leadhatod az iCentre Infopark szervizközpontjában, ráadásul már reggel 8-kor nyitva van, megközelíthetősége pedig rendkívül kedvező.

A hivatalos szerviz további hatalmas előnye, hogy bármikor nyomon követheted a szervizbe leadott készüléked állapotát online, a szakemberek pedig azonnal értesítenek, amint elkészültek a javítással.

A javítási folyamat is nagyon egyszerű: az eszközöd jótállási állapotát egyszerűen ellenőrizheted, majd egy űrlapot kitöltve bejelentheted a hibát. Ezt követően beviheted az eszközt a hivatalos szervizközpontunkba, vagy beküldheted futárral, nyomon követheted az aktuális állapotát, és hamarosan át is veheted.
Ennél kényelmesebb nem is lehetne!

x Promóció
x Promóció

Így készíts biztonsági mentést

iPhone

Robotvilág gyerekszemmel