in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Stílus: fókuszban a zebraminta

Fókuszban a zebraminta.

Egyszerre elegáns és vagány, a zebracsíkos minta mindent visz 2023 tavaszán.

Talán már te is kiszúrtad, hogy az állati nyomatok (és azok számos változata)
nagy visszatérésnek örvendenek. Legyen szó leopárdról, kígyóbőr-utánzatról vagy a klasszikus vagy tigrismintáról – foltok és csíkok pompáznak, bárhová nézünk, bármelyik ruhaboltba is tévedjünk be. Nem kell megijedni tőlük, hisz ezek képesek minden egyes öltözékünkbe egy kis vidámságot csempészni. Van azonban egy, ami kimagaslik – mind népszerűségében, mind pedig hordhatóságában – a többi közül, és ez nem más, mint a zebracsíkos minta. A zebraminta egy kicsit visszafogottabb (különösen, ha az eredeti fekete-fehér színben van), de közben friss, modern és vagány is. Íme a legfontosabb tippek a viseléséhez!

Kezdd kicsiben!

Ha nehezen barátkozol a mintákkal, kezdd egészen kicsiben: először próbáld ki a zebracsíkos mintát mondjuk manikűrben, telefontokban, vagy egy övben, esetleg selyemsálban. Így remekül fel tudod dobni a megjelenésedet anélkül, de közben nem érzed azt, hogy nagyon stílusidegen, amit viselsz. Ha eggyel messzebb mennél, mozogj még mindig a kiegészítők vonalán: invesztálj egy zebracsíkos surranóba (meglátod, milyen sokféle semleges outfittel tudod majd viselni) vagy kézitáskába.

x Promóció

Keress egy statement-darabot

Ez az előző tanács ellenkezője, de ugyanolyan jól működik. Keress egy látványos darabot ezzel a mintával (kabátot, pulcsit, szoknyát), és párosítsd a megszokott farmereddel, tornacipőddel. Figyelj, hogy a többi ruhadarab a lehető legszokványosabb, egyszerűbb, visszafogottabb legyen, ez a garancia a szofisztikált megjelenésre.

Párosítsd egy élénk színnel

Emlékszel még a három szín szabályra? Ha ezt itt is alkalmazod, bármilyen élénk színnel párosíthatod a zebracsíkot. A fekete és a fehér adott, ehhez keress egy harmadikat: a zöld, a bordó, a melegnarancs kivételesen jól mutatnak a mintával. Kerüld viszont a neon, vagy nagyon élénk kék és pink árnyalatokat, mert azokkal könnyen közönségessé válhat a szetted.

Keresd a minőséget

Sajnos egy a minta olcsó kivitelezésben olcsónak is fog tűnni. Ha lehet, kerüld a műszálas, poliészter anyagokat, keresd a természetest, és figyelj arra is, hogy a varrásoknál – különösen ha azok nagyon szem előtt vannak – a minták illeszkedjenek egymáshoz.

Inspirációért görgesd végig a képeinket!

x Promóció
x Promóció
3 csillagjegy, aki él-hal a kütyükért.

3 csillagjegy, aki él-hal a kütyükért

Feelesleges pénzkidobás.

20 felesleges pénzkidobás