in ,

AranyosAranyos WOWWOW Imádom!Imádom!

Stílusos irodai szett a klasszikus elegancia kedvelőinek

Stílusos irodai szett a klasszikus elegancia

A klasszikus, kifinomultan nőies elegancia híve vagy, de szeretnéd feldobni, és maivá, frissé tenni az irodai outfitedet? Segítünk! Íme egy szuper, stílusos irodai szett!

Abban kétség kívűl mindannyian egyetértünk, hogy a klasszikus üzletasszony-look nélkülözhetetlen velejárója a kiskosztüm, szoknyás vagy nadrágos verzióban. Ám talán még a kosztüm kedvelői is úgy érzik, kicsit elhaladt már az idő az öltözék felett, jó lenne belevinni valami csavart. Nos, a legjobb választás, ha a kosztümöt lecseréljük egy ceruzaszoknya – mintás blúz, vagy egy ceruzaszoknya – pulcsi, esetleg garbó párosra. Hogy az alaphangulat megmaradjon, vehetünk rá egy oversize blézert vagy férfias szabású szövetkabátot is. Mutatjuk, mennyire nyerő tud lenni egy ilyen összeállítás.

A ceruzaszoknya

Mindnyájan magunknak kell kikísérleteznünk, melyik az a hossz, ami az alkatunk szempontjából a leginkább előnyös. Az arányos testalkattal bírók magasságtól függetlenül választhatják a térd alatti változatot, mások biztosabbra mennek azzal, ami közvetlenül térd fölött végződik.

x Promóció
Ceruzaszoknya: Promod

Garbó vagy pulcsi

Testalkattól és ízléstől függően ez lehet feszes vagy bő, rövid vagy hosszú: a ceruzaszoknya visszafogott szabásvonala bármit megbír.

Csíkos garbó: Zara

A kiegészítők

Minden outfitre a kiegészítők teszik fel a koronát. És bizony, még az olyan apróságok is sokat dobhatnak rajta, mint egy laptoptok vagy mondjuk egy hordozható termoszbögre. Az Equa Smart például a legelegánsabb okospalack, amely nemes anyagok és harmonikus színek tökéletes ötvözete, és nemcsak esztétikus, de funkcionalitás tekintetében is kiemelkedő. A Red Ant kézzel készült velúr tokjainak legújabb kollekciója pedig az elegancia szinonimája, viselőjét azonnal kiemeli a tömegből.

Equa Smart okosplack
Red Ant velúr tok

A vörös rúzs

Ha igazán biztosra akarunk menni, a rúzst nem hagyhatjuk el, főleg, ha több órás Zoom-mítingre készülünk. Ez a sminkeszköz ugyanis olyan magabiztosságot kölcsönöz a viselőjének, amire mindnyájunknak nagy szükségünk van. Találjuk meg a saját árnyalatunkat, és viseljük bátran!

Rúzs: MAC (Ruby Woo árnyalat)

x Promóció
x Promóció
Hibrid munka - itt is ott is.

Tippek a hibrid munkavégzés elviseléséhez

Tíz perces takarítási rutin. Még nem hallottál róla?

Tíz perces takarítási rutin. Még nem hallottál róla?