in ,

Imádom!Imádom! AranyosAranyos WOWWOW

Stílusos munkahelyi szett a sportos vonal kedvelőinek

Sportos irodai szett

Legszívesebben melegítőben és edzőcipőben járnál folyamatosan? Mutatjuk, hogyan mentsd át sportos stílusodat a munkahelyedre, úgy, hogy az az elvárásoknak megfelelő és trendi is legyen. Ilyen legyen a mukahelyi szett, ha sportosan szereted.

Szoknya és körömcipő nélkül is össze lehet állítani olyan szettet, amely a komoly üzleti életben is megállja a helyét. Ráadásul a mostani trendek nem csak a látványt, de a ruhák viselőjének kényelmét is szolgálják. A kínálatban rengeteg jól szabott nadrágkosztüm közül lehet válogatni – az alakot hangsúlyozó, de laza, oversize verziók is megtalálhatók a boltokban. Íme az igazán stílusos, kényelmes, ugyanakkor mégis professzionalizmusról árulkodó szett, és annak nélkülözhetetlen darabjai.

A kosztüm

Anyukádnak volt, és te tiniként azt gondoltad, kizárt, hogy te valaha ilyen felvegyél?! Nos, ezek a nadrágkosztümök már merőben mások, mind színválasztásban, mind pedig szabásban eltérnek a korábbi szigorú, előnytelen fazonoktól.

x Promóció
Sportos munkahelyi szett – a nadrágkosztűm: Mohito

Sportcipő

Hacsak nincs szigorú dresscode a munkahelyeden, ma már bármilyen, de tényleg bármilyen összeállításhoz fel lehet húzni sportcipőt. A nadrágos szett szigorúságát lágyítja, lazítja egy jól megválasztott edzőcipő, ráadásul a lábad is hálás lesz érte.

Sportos munkahelyi szett – a sportcipő: Tamaris

Póló

Komolyságot sugalló ruhadarabból épp elég egy egyetlen összeállításon belül. Viseld a kosztümöt kedvenc pólóddal, garantáltan nagy sikered lesz.

Sportos munkahelyi szett – a poló: Review

A megfelelő kiegészítő

Egy okos- vagy sportóra több dolgot árul el a viselőjéről: egyfelől nagyon stílusos, másfelől tanúskodik arról, hogy az illető lépést tart a technológiai újdonságokkal, harmadrészt pedig azt is elmondja, hogy viselője komolyan veszi az egészséget, az egészséges életmódot. A sportosan elegáns szetthez ráadásul design-jában is tökéletesen passzol.

Apple Watch Nike Series 7

Az Apple Watch Nike Series 7-tel és a rajta futó beépített Nike Run Club alkalmazással rögzítheted az edzéseidet, és akár edzői irányítással is futhatsz. Az órádról motiváló zenéket hallgathatsz sportolás közben. A Nike Twilight módjával sötétben is jobban látható leszel.  A Nike exkluzív számlapjaival és szíjaival pedig még stílusosabbá teheted a megjelenésedet.

x Promóció
x Promóció
Last minute kedvezmények

Last minute kedvezmények! A legtrendibb kiegészítők a legjobb árakon

iPhone akku csere

Érik az akkumulátor csere, ha ez történik