in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Stílusos szettek az új szezonra

Stílusos szettek az új szezonra.

Amikor az ősz télbe fordul, és a több rétegű öltözködés kötelezővé válik, nagyon gyorsan kifogyunk a csinos ruhákból. Ha te is így érzel, ezek a téli öltözködési tippek garantáltan megkönnyítik a napjaidat – és csinosabbá teszik a megjelenésed. Stílusos szettek a téli szezonra.

Csak azért, mert kint fagy van, még nem kell kollektíven lemondanunk a stílusról – csupán kicsit kreatívabban kell gondolkodnunk, amikor reggelente felöltözünk.

Rétegek okosan

A réteges öltözködés elengedhetetlen, ezért ne cseréld le a trendi kabátjaidat vastag pufidzsekikre, amíg nem muszáj – csak vegyél egy mérettel nagyobbat, hogy alá beleférjen a vastag  pulóver, a blézer esetleg egy bélelt mellény is!
A réteges öltözködés nem véletlenül annyira divatos télen: ez egy rendkívül praktikus ugyanakkor kreatív módja az öltözködésnek, ha nagyon hideg van. Ne félj a rétegektől, és ne aggódj amiatt, hogy tönkreteszik a megjelenésedet. A kulcs az, hogy olyan darabokat találj, amelyeket diszkréten tudsz rétegezni a trendibb darabok alá, így melegen maradsz, és még mindig csinosan nézel ki. Jó választás lehet például egy vékony tolldzseki vagy mellény, amit akár teljesen észrevétlenül fel tudsz húzni az oversize szövetkabát alá.

x Promóció
Stílusos szettek télre.

Sál, sapka

Azt tanácsoljuk, ha beüt a hideg, vadászd le álmaid téli sapkáját is. Hónapokig fogod viselni (nem is beszélve arról, hogy ez lesz az első dolog, amit az emberek észrevesznek rajtad), szóval olyasminek kell lennie, amit szeretsz. Ha olyasmit keresel, amit évről évre viselni fogsz, egy klasszikus, kötött beanie sapka sosem fog cserben hagyni. Egy sállal szó szerint sosem lehet hibázni, különösen, ha nem vagy biztos benne, hogy a kabátod/ruhád önmagában elég meleg-e. A sálak egyszerre kiegészítők és rétegezhető darabok, mivel még mindig az oversize, kisebbfajta pokróc méretűek számítanak trendinek.

Stílusos szettek.

Jó minőségű kiegészítők

Minden szettet feldob egy stílusos és minőségi kiegészítő – legyen az táska vagy épp egy laptoptok. A Red Ant 16″-os MacBook Pro-hoz készült tokja stílusos védelmet nyújt a valódi bőr külsőnek köszönhetően. Praktikus, könnyen hordozható, és rendkívül elegáns.

x Promóció
x Promóció
Kutya, téli kutyatartás.

Ne legyen a kutya baja

Lapos has három lépésben.

3 tipp a lapos has érdekében