in ,

Imádom!Imádom!

Szépen és biztonságban

Avagy, így óvd meg stílusosan az iPhone-odat a leggyakoribb sérülésektől.

Repedt képernyő? Sérült hátlap? Nincs bosszantóbb annál, mint amikor gyönyörű, új készülékedet baleset éri, és szépséghibás lesz. Épp ezért kötelező a védőtok, de nem mindegy, milyen!

Az amerikai Statista weboldal szerint az okostelefonokra jellemző sérülések közül a leggyakoribb a megrepedt képernyő (29%), de egészen előkelő helyet foglal el a listán – az 5. helyet – a lepattant, töredezett telefonsarok is (16%). Mindkét sérülés könnyedén bekövetkezhet, ha a telefonunk például kőre vagy betonra zuhan a zsebünkből/kezünkből, és szerencsétlenül, pont a sarkára vagy az élére esik. A baj gyorsan megvan, ezért érdemes kellő védelemmel felszerelni kedvenc készülékünket – esetünkben egy menő, ugyanakkor biztonságos és erős iPhone-tokkal.

x Promóció

Íme a kedvenceink:

Ideal of Sweden

A márka legújabb, márványhatású kollekciója egészen lenyűgöző. Kedvencünk a mélylila árnyalataiban játszó Golden Plum verzió. A tok erős, de rugalmas műanyagból készült, nyomtatott kivitel, mikroszálas béléssel rendelkezik a karcolások megelőzése érdekében. Úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a telefonhoz és védelmet nyújtson, ráadásul a vezeték nélküli QI-töltőkkel is kompatibilis. Érdemes szétnézni a márka kínálatában, mivel minden iPone-típushoz kínálnak gyönyörű és megbízható védelmet.

SPECK Presidio

A Speck Presidio PRO tokok két rétegűek. Finom, bőrszerű tapintású, matt, polikarbonát külső héjból, valamint szabadalmaztatott technológiájú, ütést elnyelő belső részből épülnek fel. Ennek a megnövelt ütésvédelemnek köszönhetően a telefon 4 méter magasból történő leesése után is tökéletesen működik. Ami miatt emellett még kivételes: a microban antibakteriális technológia, amely állandó védelmet biztosít a láthatatlan kórokozókkal szemben – megakadályozza a baktériumok szaporodását, ezáltal a kellemetlen szagok és foltok kialakulását is.

Nomad Rugged Case with MagSafe

Íme a tok, ami tökéletesen férfias, elegáns és kifinomult. Minden kütyürajongó pasinak kiváló ajándék lehet karácsonyra. Kiváló minőségű Horween bőrből készült masszív védelemmel és beépített NFC digitális névjegykártyával. Kompatibilis MagSafe tartozékokkal is.

Decoded Leather Back Cover

A minimalista stílus kedvelői imádni fogják ezt az ECCO bőrből készült tokot, ami az egyik leginkább prémium kidolgozású bőr világszinten. A tok nem csak szép és kellemes tapintású: az ütésálló TPU-ból készült hátlap segítségével a védelmet nyújt az ütések és leesések ellen. Ezenkívül a megemelt előlap és az új fém kameragyűrű fokozott védelmet nyújt a képernyő és a fényképezőgép lencséje között, így jobban véd a repedések és karcolások ellen.

Ha a baj mégis megtörténne, ha megsérülne a telefonod, ne ess kétségbe!

Az iCentre hivatalos Apple szervize például közel 30 éve végzi iPhone, iPad, iPod, iMac, MacBook, Mac mini, Beats és Apple Watch készülékek garanciális és garancián túli szervizelését, kizárólag eredeti alkatrészekkel, naprakész szakemberekkel. Ráadásul szervizfutár szolgálatuk is van, ami azt jelenti, hogy akár be is küldheted hozzájuk a javításra szoruló iPhone készüléket, ha az Apple Korlátozott Jótállási ideje alatt áll, vagy ha fizetős Ügyfélként Te magad kéred a javítást.

Bővebb információkat ezen a linken találsz:

https://www.icentre.hu/apple-authorised-service

x Promóció
x Promóció

Azonnali kedélyjavító praktikák

Tökéletesre álmodott mindennapok az új iPad minivel