in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Szobanövények a lakásban

Szobanövények a lakásban - így helyezd el őket!

A növényekkel teli otthon jót tesz a közérzetünknek. De az, hogy milyen zöld növényeket szerezzünk be, és hogyan rendezzük el szobanövényeket a stílusunknak és a helyiségeknek megfelelően, kihívást jelenthet, különösen akkor, ha még kezdők vagyunk a szobanövények világában.

Spóroljunk a hellyel

Használjunk függő, makramé virágtartókat, így tegyük a zöld növényeket a hálószobánk középpontjává. Ez nem csak látványos, de helytakarékos módja is a zöldítésnek.

Válasszuk a lefolyó, leomló típusú növényeket, amelyek azonnali textúrát és színt adnak, és dinamikusabbá, élénkebbé teszik a szobát. Egészítsük ki botanikus díszítőelemekkel, például virágos képekkel és párnákkal, valamint néhány apró kaktusszal vagy pozsgással az éjjeliszekrényen.

x Promóció

Egy csoportban

Csoportosítsuk a szoba egyik sarkában a látványos és dizájnos kaspókban lévő növényeket. Ez nagyszerűen működik magasabb szobanövényekkel, de használhatunk különböző magasságú növényállványokat is a kisebb szobanövények felemelésére.

Ezzel a megközelítéssel nem lehet hibázni, ezért annyira közkedvelt. Kombináljunk különböző növényeket, például pálmákat és kaktuszokat, hogy izgalmas dzsungelhangulatot teremtsünk. És mindenképpen használjunk különböző anyagú és színű, egymást kiegészítő kaspókat, ezzel is feldobva a látványt és a teret.

Szobanövények a lakásban.

Az előszobára is gondoljunk!

Belépés után bármilyen növény barátságos hangulattal fogad az előtérban. Amellett, hogy élénk dekorációként szolgálnak, a növények természetes illatukkal segítik a tér szagtalanítását is. Mivel ez a helyiség nem kap sok napfényt, válasszunk kisebb fényigényű szobanövényeket. Próbáljunk meg olyan magas és karcsú növényeket keresni, mint például a lantlevelű fikusz, vagy az anyósnyelv, amelyek könnyen elférnek a kisebb, szűkebb előszobákban, sarkokban.

Zöldet a konyhába

Egy konyhapult vagy polc sem lehet teljes friss fűszernövények nélkül, és az csak ráadás, hogy ezek dekorációs elemként is remekül funkcionálnak. A Prét á Pousser Modulo beltéri okos szobakertjével évszaktól függetlenül az otthonunkban termeszthetjük saját fűszernövényeinket, salátáinkat, mini zöldségeinket. A csomag tartalma 4 darab cserép és növénykapszula tápanyagokban gazdag földdel, dekoratív, fenntartható erdőkből származó bükkfa kerettel és egy energiatakarékos LED fényforrással, amely az alkalmazáshoz csatlakozva egyéni beállításokkal alkalmazkodik a növények igényeihez.

x Promóció
x Promóció
Nyári stílustippek - bohém összeállítás.

A bohém nyári stílus kötelező elemei

A nyári bőrápolás alapszabályai.

Nyári bőrápolás – alapszabályok