in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Takarítás? Íme 4 kipróbált gyorstipp a TikTokról

takarítás tippek

Ha nem láttuk volna saját szemünkkel, mi sem hinnénk, hogy ezek a takarítási tippek működnek.

Gondolkodtál már azon, hogy a TikTok takarítás hackjei valóban működnek-e? Nos, nem vagy egyedül. De szerencsére mi kiprógálgattuk őket helyetted, és összegyűjtöttük azokat, amik valóban hatásosak. Sok volt közöttük a kamu, de néhány valóban szebbé teszi az otthonodat és megkönnyíti az életedet.

Foltok ellen teniszlabdával

Ki hitte volna, hogy a teniszlabda ennyire csodálatos takarítási eszköz? Kiválóan működik a padlókon, mindenféle karcolást, foltot eltűntet, akár valamiféle varázspálca. Használd úgy, mint egy radírt, hogy lesikáld a foltokat, és valamilyen különös kölcsönhatás folytán még a karcolások is halványodnak, vagy teljesen eltűnnek tőle. Itt nincsenek vegyszerek, így ez bármilyen padlóra (keményfa, csempe stb.) biztonságos.

x Promóció

Csatornaszag ellen szájvízzel

Ha te is egy olyan régi építésű (vagy új, de rosszul épített) házban laksz, ahol folyton ömlik vissza a csatornaszag a lefolyókon keresztül a lakásba, hálás leszel nekünk ezért a tippért. Száműzheted a kellemetlen szagokat, ha naponta-kétnaponta – ahogy igény mutatkozik rá – három kupaknyi szájvizet öntesz a lefolyóba. Ugyanazok az antibakteriális tulajdonságok, amelyek a rossz lehelet ellen küzdenek, elpusztítják a bűzölgő baktériumokat a vízvezetékben, és az mentolos, friss illatú lesz.

Foltos textíliák ellen borotvahabbal

Ne aggódj a kiömlött bor miatt! Ehelyett ragadj meg egy doboz borotvahabot, és fújd rá a foltra, amilyen gyorsan csak tudod. (A foltok kezelésénél a gyorsaság sokat számít.) Hagyd a habot 30 percig hatni, majd öblítsd le és dörzsöld ki a foltot langyos vízzel. A kávé-, bor-, ketchup- és friss zsírfoltokra is hatékony, amennyiben azonnal cselekszünk, és nem hagyjuk a szennyeződést belekötni a textíliába.

Elszíneződött bögrék ellen szódabikarbónával

A legtöbb embernek van néhány olyan kávésbögréje, amely egyszerűen nem akar tisztulni, bármennyire is súrolja őket mosogatószerrel. Szódabikarbóna lesz ezek megmentője! Keverj össze egy negyed csészényit néhány teáskanál vízzel, hogy sűrű pasztát kapj. Ezután súrold kedvenc bögréidet szivaccsal néhány percig, amíg a foltok el nem tűnnek. Akár több éves elszíneződések, kávémaradványok is eltűnnek majd ezzel a módszerrel.

TIPP: A legjobb takarítás hack mégiscsak az, ha nem neked kell a tisztogatást csinálnod. Az Anker RoboVac 35c robotporszívó három pontos tisztítórendszerrel, 1500Pa szívóteljesítménnyel, három tisztítókefével, érintőpanellel, Amazon Alexa és Google Assistant kompatibilitással bír. Töltésenként akár a 100 perces takarítási időt is megfutja, hogy a lakásod mindig csillogó legyen – csak úgy magától!

x Promóció
x Promóció
Bőrápolás kisokos.

Bőrápolás kisokos – Így rétegezd a termékeket

Mennyi alvás az ideális?

Mennyi alvás az ideális?